Gesprekken kosten
bijna niks

De prijzen van Zendesk Talk zijn flexibel en aanpasbaar aan uw bedrijf.

Functies in plan

Lite

vanaf...

  per agent
per maand

plus gebruik

 

 • Beperkt tot 1 telefoonnummer
 • Automatisch tickets maken
 • Opnames van gesprekken en transcripties van voicemails

Team

vanaf...

  per agent
per maand

plus gebruik

Lite en...

 • Meerdere telefoonnummers
 • Warme overdracht
 • Text-berichten
 • Embedded spraak
 • Ons bellen vanuit Web Widget

Professional

vanaf...

  per agent
per maand

plus gebruik

Team, plus...

 • Kantooruren
 • IVR-telefoonstructuren
 • Meeluisteren en deelnemen aan gesprekken
 • Oproepen blokkeren
 • Telefonisch vergaderen
 • Toestemming om gesprekken op te nemen
 • Meldingen over de kwaliteit van oproepen
 • Controlemechanismen voor het opnemen van telefoongesprekken
 • Controlemechanismen voor Terugbellen aanvragen
 • Rapporten en realtime dashboards

Enterprise

vanaf...

  per agent
per maand

plus gebruik

Professional, plus...

 • Maandelijkse diagnose
 • Telco Provider 99,95% uptime, volgens SLA*
 • Failover on-demand
 • Tijdslimiet voor het aanbieden van oproepen
 • Langere wachttijden

Vereist voor accounts met meer dan 100 agenten voor Talk

Partner Edition*

Integreer de callcentersoftware van je voorkeur in de omnichannel oplossing van Zendesk en profiteer van de volgende voordelen:

 • Toegang tot standaardintegraties voor meer dan 90 telefonieproviders en een CTI-toolkit
 • Ingesloten, softwarematige telefonie
 • Automatisch ticketpop-upvenster
 • Tickettypen voor telefoongesprekken
Talk Lite is beschikbaar voor $ 0 per agent + gebruik in alle Support-plannen**

Getoonde prijzen worden jaarlijks gefactureerd. Klik hier voor prijzen die maandelijks in rekening worden gebracht.
Voor Talk is een Support-account vereist. Beschikbaarheid van functies is afhankelijk van het type Zendesk Support-plan. Meer informatie.
*In de prijs van Zendesk Talk Partner Edition zijn de kosten van een telefonie-oplossing van een partner niet inbegrepen.
Er is een betaalde Partner Edition-agent vereist voor elke agent die gesprekken voert binnen Zendesk Support.
**Zie hieronder voor meer informatie over Talk-gebruikskosten. Meer informatie.

Gebruik

Gebruik is inclusief uw telefoonnummers, minuten, sms-berichten en optionele voicemailtranscriptie.

Een aantal factoren bepaalt de kosten: bijvoorbeeld of u lokale nummers of gratis nummers aanbiedt, support aanbiedt aan binnenlandse of ook buitenlandse klanten, en of u oproepen doorstuurt naar een extern nummer.

Gebruikskosten berekenen

Als je meer informatie nodig hebt, neem dan contact met ons op. We zullen een en ander met je bespreken.

Antwoorden op veelgestelde vragen

Evaluatieversie

Hoe werkt de evaluatie van Zendesk Talk?

Je Zendesk Talk-proefperiode begint bij het Professional-plan (tenzij je het Zendesk Support Essential-plan hebt, dan begint je Talk-proefperiode met het Team-plan). Tijdens de proefperiode beschik je over een gratis telefoonnummer en $ 1 aan beltegoed, wat genoeg is voor ongeveer 50 belminuten. Alle uitgaande oproepen worden automatisch beperkt tot twee minuten en tot uitsluitend lokale of binnenlandse nummers. Als je tijdens je proefperiode naar internationale nummers wilt bellen, moet je contact opnemen met Support.

Wat gebeurt er als de Talk-evaluatieperiode is afgelopen?

Als u klant van Zendesk bent en Talk wilt blijven gebruiken na uw gratis testperiode, dient u Talk toe te voegen aan uw Zendesk-abonnement. Als u nog geen klant van Zendesk bent, moet u een abonnement op Zendesk Support kopen voordat u Talk verder kunt gebruiken.

Er wordt een Talk-nummer geactiveerd als je een proefversie van Talk of Suite start. Dit nummer blijft behouden als je een Talk-plan aanschaft.

Als je geen Talk-nummer wilt en/of deze kosten wilt voorkomen, moet je je telefoonnummer verwijderen nadat de proefversie niet meer geldig is.

Hoe kan ik Text uitproberen?

Text is een functie van Zendesk Talk. In uw gratis evaluatie van Zendesk Talk is ook Text inbegrepen. Het gratis tegoed ter waarde van $ 1 en het telefoonnummer zijn van toepassing op zowel het gebruik van Talk als van Text.

Als je al een Talk-proefperiode bent gestart of een betaalde account hebt, kun je mogelijk je bestaande telefoonnummer voor Text gebruiken. Neem contact op met support voor meer informatie.

Kopen

Kan ik Zendesk Talk onafhankelijk van Zendesk Support kopen?

Als je Zendesk Talk wilt kopen, moet je een abonnement op Zendesk Support nemen. Meer informatie over deze plannen vind je hier.

Moet ik zowel Talk als Text gebruiken?

In Talk Team en hogere abonnementen is de functie Text inbegrepen. Text-nummers met spraakfunctionaliteit kunnen ook worden gebruikt voor Talk, maar je kunt er ook voor kiezen om een telefoonnummer voor Text en Talk afzonderlijk in te schakelen.

Hoeveel betaal ik voor het gebruik?

Uw gebruikskosten zijn afhankelijk van het aantal gesprekken en tekstberichten van uw team, en van de geografische locatie.

Gebruikskosten bestaan uit de kosten van een telefoonnummer (maandelijks in rekening gebracht), gesprekken (inclusief inkomende en uitgaande voicemails, gerekend per minuut), eventueel het opnemen van gesprekken en transcriptie van voicemails (gerekend per minuut) en sms-berichten (gerekend per sms). De standaard sms-tarieven zijn $ 0,0094 per inkomend bericht; de tarieven voor uitgaande berichten kunnen verschillen. Meer informatie over de tarieven van Text vind je hier.

Oproepen worden per minuut in rekening gebracht, afgerond naar de dichtstbijzijnde minuut. De tarieven per minuut worden verschillend in rekening gebracht en hangen af van de vraag of u oproepen aanneemt of plaatst in een browser of via een extern nummer.

Zijn er aanvullende contracten of kosten? Kan ik van plan veranderen?

Nee! U betaalt voor uw agenten en voor uw gebruik. En dat is alles! Er zijn geen opstartkosten en de meeste klanten zijn binnen een dag volledig aan de slag.

Talk-plannen worden maandelijks of jaarlijks verlengd. Je kunt je plan op elk moment in laten gaan, of stopzetten of wijzigingen aanbrengen (maar er wordt geen restitutie verleend als je annuleert of een downgrade uitvoert. Zie onze Servicevoorwaarden voor meer informatie).

Moet ik een Talk-seat kopen voor elke agent in mijn Support-account?

Nee, u hoeft geen Talk-seat te kopen voor elke agent in uw Support-account. U kiest zelf welke agenten Talk gebruiken.

Gebruik

Kan ik een bestaand telefoonnummer gebruiken?

In veel landen kunnen wij je bestaande telefoonnummer overplaatsen (of 'porteren') naar Zendesk Talk. Meer informatie over nummerbehoud. Of je kunt oproepen laten doorsturen naar je bestaande supportnummer in Talk. Je moet wel een Talk-nummer instellen en je bestaande telecomprovider vragen je oproepen door te sturen naar je Zendesk Talk-nummer. Meer informatie over het doorsturen van oproepen.

In welke landen is Talk beschikbaar?

Zendesk Talk is overal beschikbaar waar je Zendesk gebruikt. Inkomende oproepen naar meer dan 70 landen van over de hele wereld worden ondersteund. Meer informatie over de beschikbaarheid van nummers vind je hier.