Start
Guide
Kenmerken
Klantenportalsoftware

Klantenportalsoftware

Geef uw klanten een speciale plaats waar zij hun supportaanvragen en bijdragen aan een kennisbank of community kunnen beheren.

Voor en door klanten

Zendesk Guide is een portal voor vragen van klanten op het web, waarmee klanten de activiteiten kunnen volgen die zij het belangrijkst vinden. Klanten kunnen de status van hun supportaanvragen zien, updates van hun kennisbank en bijdragen aan de community bekijken, en inhoud volgen die ze interessant vinden, en dat allemaal op één locatie. En met een speciale klantenportal op het web vinden klanten precies wat ze zochten.

Eén plaats
voor alles

A well-designed business portal is a customer’s home for information on their support requests. Customers can search through previous interactions or tickets they’re CC’d on to find answers to questions that they’ve already asked, saving them time—and saving your team from repetitive queries.

Klantenportalsoftware

Uw portal,
uw merk

Supportportals met een merknaam geven klanten het vertrouwen dat ze zich op het juiste plaats bevinden. De Zendesk-gebruikersportal biedt ondersteuning voor logo's en aangepaste thema's, zodat de portal aansluit op uw merk. En u kunt een probleemloze ervaring bieden tussen uw website en uw helpcenter door uw eigen domein te gebruiken en enkelvoudige aanmelding te configureren.

Verzamel relevante informatie

Customers can also create new requests on the Zendesk client portal. Pick and choose which fields a customer needs to complete so support agents have the context they need when resolving a request.

Voor bedrijven en individuele personen

Bedrijven hebben behoefte aan meer inzicht in supportaanvragen, zodat ze de laatste ontwikkelingen met de rest van het team kunnen delen. De klantenportal van Zendesk biedt ondersteuning voor gedeelde organisaties, zodat leden elkaars aanvragen kunnen zien en de transparantie kunnen verhogen als de klant uit meerdere personen bestaat.

Meer informatiebronnen

 • EEN KENNISBANK MAKEN

  Help klanten zichzelf te helpen door een kennisbank te maken.

  Meer informatie >
 • BOUW EEN COMMUNITY OP

  Stimuleer het voeren van gesprekken tussen klanten onderling en verstevig hun band met uw merk.

  Meer informatie >
 • TOEGANG TOT DE PORTAL

  Er zijn enkele opties om rekening mee te houden wanneer u de toegang tot een gebruikersportal configureert.

  Meer informatie >
 • TIPS VOOR EEN FLOREREND HELPCENTER

  Met deze zes tips zorgt u ervoor dat uw Helpcenter een vliegende start maakt.

  Meer informatie >

Klaar om dit uit te proberen?
Begin met een gratis evaluatieperiode.

Kom naar onze live productdemo

U krijgt een demonstratie van de productfamilie en we beantwoorden al uw vragen over Zendesk.

Een demo plannen