Start
Guide
Kenmerken
Klantenportalsoftware

Klantenportalsoftware

Geef je klanten via onze helpdeskportal een speciale plaats waar zij hun supportaanvragen en bijdragen aan een kennisbank of community kunnen beheren.

Voor en door klanten

Zendesk Guide is een portal voor vragen van klanten op het web, waarmee klanten de activiteiten kunnen volgen die zij het belangrijkst vinden. Klanten kunnen de status van hun supportaanvragen zien, updates van hun kennisbank en bijdragen aan de community bekijken, en inhoud volgen die ze interessant vinden, en dat allemaal op één locatie. En met een speciale klantenportal op het web vinden klanten precies wat ze zoeken.

Eén plaats
voor alles

Een goed ontworpen bedrijfsportal is een thuisbasis voor de klant die op zoek is naar informatie over zijn supportaanvragen. Klanten kunnen zoeken in eerdere interacties of tickets waarop zij zijn ge-cc'd om antwoorden te vinden op vragen die al eerder zijn gesteld. Hierdoor besparen ze tijd en hoeft je team niet bij herhaling dezelfde antwoorden te geven.

Klantenportalsoftware

Jouw helpdeskportal, jouw merk

Supportportals met een merknaam geven klanten het vertrouwen dat ze zich op de juiste plaats bevinden. De Zendesk-gebruikersportal biedt ondersteuning voor logo's en aangepaste thema's, zodat de portal aansluit op je merk. En je kunt een probleemloze ervaring bieden tussen je website en je helpcenter door je eigen domein te gebruiken en enkelvoudige aanmelding te configureren.

Verzamel relevante informatie

Klanten kunnen ook nieuwe aanvragen maken in de Zendesk-klantenportal. Kies welke velden een klant moet invullen, zodat supportagenten de juiste context hebben om een aanvraag af te handelen.

Voor bedrijven en individuele personen

Bedrijven hebben behoefte aan meer inzicht in supportaanvragen, zodat ze de laatste ontwikkelingen met de rest van het team kunnen delen. De klantenportal van Zendesk biedt ondersteuning voor gedeelde organisaties, zodat leden elkaars aanvragen kunnen zien en de transparantie kunnen verhogen als de klant uit meerdere personen bestaat.

Meer informatiebronnen

 • EEN KENNISBANK MAKEN

  Help klanten zichzelf te helpen door een kennisbank te maken.

  Meer informatie >
 • BOUW EEN COMMUNITY OP

  Stimuleer het voeren van gesprekken tussen klanten onderling en verstevig hun band met uw merk.

  Meer informatie >
 • TOEGANG TOT DE PORTAL

  Er zijn enkele opties om rekening mee te houden wanneer u de toegang tot een gebruikersportal configureert.

  Meer informatie >
 • TIPS VOOR EEN FLOREREND HELPCENTER

  Met deze zes tips zorgt u ervoor dat uw Helpcenter een vliegende start maakt.

  Meer informatie >
 • HOW TO MANAGE A CUSTOMER PORTAL

  5 tips to show customers how to manage their relationship with your company.

  Explore customer portal benefits >
 • HELP CUSTOMERS HELP THEMSELVES

  91% van de klanten zou een kennisbank gebruiken als die in hun behoeften voorziet.

  Meer informatie >

Klaar om dit uit te proberen?
Begin met een gratis testperiode .