Werk samen

Geef uw klanten de beste selfservice-ervaring met Guide Enterprise

Foto: logo van Zendesk Guide

Alle hens aan dek

Een slimme selfservicestrategie is meer dan alleen het hebben van een Helpcenter. Stel uw team in staat content te creëren en de kennis van uw bedrijf voor meerdere merken, producten of diensten op peil te houden.

Gemakkelijk samenwerken

Iedereen gemotiveerd

Gebruik de kennis van agenten om ervoor te zorgen dat klanten de meest nuttige selfservice-content wordt aangeboden. Iedereen kan heel gemakkelijk vanuit Teampublicaties bijdragen aan al je content, van het verlenen van goedkeuring voor nieuwe artikelen, het beoordelen en publiceren van nieuwe artikelen tot het verbeteren van bestaande artikelen. Content managers kunnen artikelen bekijken en beheren voordat ze deze publiceren. Het team kan met de functie Artikelgebeurtenissen gemakkelijk aan content werken zolang de artikelen deel uitmaken van je kennisbank. Hierdoor wordt content gemakkelijk en op regelmatige basis up-to-date gehouden.

Foto: Veeva
"Dankzij de workflow van Teampublicaties kunnen wij het proces rond het maken van kennis stroomlijnen door het veel eenvoudiger te maken voor agenten om artikelen te schrijven en deze te laten proeflezen. Artikelen waarvoor ooit een week nodig was om ze te publiceren, staan nu binnen 1 á 2 dagen live op de website. Ons team vindt de mogelijkheid erg nuttig om een artikel aan iemand toe te wijzen, zodat die het kan nakijken. Er wordt dan automatisch een e-mail verzonden met de melding dat iemand iets heeft toegestuurd. Het team hoeft dus niet meer steeds een wachtrij in de gaten te houden."

Mary Paez

Kennismanager voor Veeva Systems

2500 Helpcenter-artikelen

97% klanttevredenheid

Gebruikte producten

Zendesk Support: screenshot van product

Blijf betrokken

Slagvaardiger dankzij kunstmatige intelligentie

De juiste content aanbieden, is van cruciaal belang maar het is niet altijd duidelijk welke onderwerpen en artikelen de grootste impact op je klanten hebben. Aanwijzingen over benodigde inhoud is een functie die gebruikmaakt van kunstmatige intelligentie en aangeeft hoe je je content toegankelijker en relevanter kunt maken, zodat je content die zijn doel mist eenvoudig kunt te archiveren en je je klanten accurate en actuele content kunt aanbieden.

Alles is aanpasbaar

Zoals u wilt

Ook naarmate je bedrijf groeit, verwachten klanten dat selfservice relevant en nuttig is. Met een uniek Helpcenter en een klantenportal voor je afzonderlijke merken, producten of doelgroepen zorg je voor een vereenvoudigde ervaring. Organiseer je kennis met tools die je de flexibiliteit geven om content voor je unieke bedrijf te structureren zoals je dat wilt en van je branding te voorzien.

"OLX heeft het aantal ingediende tickets weten terug te dringen door marktspecifieke selfservicemerken in Zendesk Guide te maken. Dit leidde tot een afname van 40 procent van het aantal tickets wereldwijd."

Cynthia Toral

Producteigenaar bij OLX Global