Maak gebruik van de gezamenlijke kennis en kracht van al uw supportagenten om ervoor te zorgen dat uw klanten de nuttigste inhoud als zelfservice krijgen aangeboden. Met tools die worden aangestuurd door kunstmatige intelligentie ziet u ook snel welke inhoud moet worden verbeterd, zodat u een betere ervaring voor uw klanten ontwikkelt.

Laat het hele team meedoen

Iedereen kan heel gemakkelijk vanuit Teampublicaties bijdragen aan al uw inhoud, van het verlenen van goedkeuring tot het publiceren van nieuwe artikelen en het verbeteren van bestaande artikelen.

"Dankzij de workflow van Teampublicaties kunnen wij het proces rond het maken van kennis stroomlijnen door het veel eenvoudiger te maken voor agenten om artikelen te schrijven en deze te laten nakijken. Dit betekent dat artikelen waarvoor ooit een week nodig was om ze te publiceren, nu binnen 1 tot 2 dagen live op de website staan. Een van de functies die ons team erg nuttig vindt, is de mogelijkheid om een artikel aan iemand toe te wijzen, zodat die het artikel kan nakijken. Er wordt dan automatisch een e-mail verzonden met de melding dat iemand iets heeft toegestuurd. Ze hoeven dus niet meer steeds een wachtrij in de gaten te houden."

– Mary Paez, Knowledge Manager bij Veeva Systems

Slagvaardiger dankzij kunstmatige intelligentie

Het hebben van de juiste inhoud is van cruciaal belang, maar het is niet altijd duidelijk welke onderwerpen en artikelen ontbreken. Dankzij aanbevelingen die mogelijk worden gemaakt door een zelflerend systeem Aanwijzingen voor benodigde inhoud*, weet u heel eenvoudig welke artikelen nuttig zijn om te hebben, zodat uw klanten de best mogelijke zelfservice-ervaring hebben.

*Aanwijzingen voor benodigde inhoud is een functie die momenteel deel uitmaakt van het Early Access Program.

Uw merk.
Op uw manier.

Het hebben van een helpcenter, community en klantenportal die elk uniek zijn voor uw afzonderlijke merken of producten, is belangrijk. Met de functie Meerdere merken kunt u uw klanten gemakkelijk bij uw merken betrekken tijdens het traject dat zij afleggen, waardoor u over de gehele linie een betere zelfservice-ervaring creëert.

"OLX heeft het aantal tickets dat wordt ingediend weten terug te dringen door marktspecifieke zelfservicemerken te maken in Zendesk Guide, waardoor het aantal tickets wereldwijd met 40 procent is afgenomen."

– Cynthia Toral, Product Owner bij OLX Global

Hoe meer
u weet
Hoe meer u weet

Met de Knowledge Capture-app kunnen uw agenten gemakkelijk tickets oplossen, artikelen markeren die moeten worden bijgewerkt en nieuwe inhoud maken. Dankzij nieuwe verbeteringen kunt u gebruikmaken van aanbevelingen die mogelijk worden gemaakt door kunstmatige intelligentie en alle suggesties van agenten naadloos opnemen in ticketantwoorden, waardoor ieders workflow veel gemakkelijker wordt.

Neem deel aan onze live productdemo

Wij lopen met u door de reeks producten en beantwoorden alle vragen die over Zendesk heeft.

Een demo plannen