Praat het uit

Maak contact met klanten via een callcenteroplossing die rechtstreeks in het Zendesk-ticketsysteem is ingebouwd

Functies die u meteen wilt gebruiken

Of u nu net van start gaat of een wereldwijd supportteam beheert, Zendesk Talk steunt u in elk stadium van de ontwikkeling van uw callcenter.

Basiskenmerken

LOKALE EN GRATIS NUMMERS

Kies een gratis nummer of een lokaal nummer in meer dan 40 landen of plaats een bestaand nummer over.

Inkomende en uitgaande oproepen

Ontvang een onbeperkt aantal inkomende oproepen van klanten. Volg ze op of lever proactief support met uitgaande oproepen.

ONBEPERKT AANTAL GELIJKTIJDIGE OPROEPEN

Plaats en ontvang een onbeperkt aantal gelijktijdige oproepen om meerdere gesprekken met één telefoonnummer te ondersteunen.

Voicemail

Schakel voicemail in, zodat bellers een bericht kunnen achterlaten als hun oproep niet kan worden beantwoord. Van alle voicemails worden automatisch tickets gemaakt, zodat deze gemakkelijk kunnen worden gevolgd en worden opgelost.

Aangepaste begroetingen

Bied een merkspecifieke of gelokaliseerde ervaring met meerdere begroetingen voor verschillende merken, afdelingen en telefoonnummers. Neem nieuwe berichten op of upload bestaande audiobestanden voor voicemailbegroetingen, beschikbare agenten, berichten over wachtrijen en parkeerstand, en IVR-berichten.

Oproepen plaatsen en aannemen

Browser

Beantwoord of plaats oproepen in de Zendeskbrowser, zonder extra telefoonhardware of -apparatuur.

Doorsturen naar telefoon

Stuur oproepen door naar een extern nummer. Dit geeft agenten de flexibiliteit om gesprekken te beantwoorden via een mobiele telefoon of vaste telefoonlijn.

Automatisch tickets maken

Zendesk zet oproepen en voicemailberichten automatisch om in tickets, voor eenvoudige registratie en probleemoplossing.

Warme overdracht

Laat agenten met een 'warme overdracht' met een nieuwe agent overleggen voordat agenten een taak overdragen. Zo kunnen ze er zeker van zijn dat de ontvangende agent beschikbaar is en klaar staat om te helpen.

OPROEPBEHEER

Schakel het geluid naar behoefte in en uit vanuit de oproepconsole. Zet een beller in de wacht vanuit de oproepconsole om ruggespraak te houden met een andere agent of informatie op te zoeken.

NUMMERIDENTIFICATIE EN OPROEPGESCHIEDENIS

Haal automatisch klantgegevens naar boven, waaronder de volledige interactiegeschiedenis via eerdere e-mails, chatsessies en andere kanalen, voor een naadloze en persoonlijke ondersteuning.

Oproepen blokkeren

Compile a blacklist of phone numbers so bots, spammers, or other unwanted callers are automatically disconnected when they call.

Telefonisch vergaderen

Allow your agents to consult with a third party and choose to either transfer or add them to the ongoing call, improving the overall customer experience.

Oproepen routeren en in de wachtrij plaatsen

IVR-SYSTEMEN

Routeer klanten naar de juiste agent of afdeling en bied opgenomen antwoorden voor veelgestelde vragen met meerlaags Interactive Voice Response (IVR)-systemen.

Routering naar groepen

Met groeproutering stuurt u oproepen door naar specifieke groepen of een stel groepen in Zendesk, zodat bellers met de juiste agent worden verbonden.

ROUND ROBIN-ROUTERING

Zorg ervoor dat oproepen altijd naar een beschikbare agent worden gerouteerd in plaats van dat ze zoekraken of naar de voicemail worden gestuurd, en dat de oproepen evenredig over de leden van het supportteam worden verdeeld.

Oproepwachtrijen

Stel een maximale wachttijd en wachtrijlengte in om te bepalen hoeveel inkomende bellers in de wacht worden geplaatst bij een beschikbare agent. Nieuwe oproepen die de limieten overschrijden, worden doorgestuurd naar voicemail.

Kantooruren

Definieer kantooruren om klanten te laten weten wanneer u beschikbaar bent voor telefonische ondersteuning. Oproepen die buiten kantooruren worden ontvangen, worden naar de voicemail gezonden.

Terugbellen vanuit de wachtrij

Laat klanten een aanvraag indienen om te worden teruggebeld in plaats van ze in een wachtrij te laten wachten tot er een agent beschikbaar is.

Overloop en routering na kantoortijden

Schakel oproepen die worden ontvangen na kantoortijden of wanneer agenten bezet zijn door naar een alternatief telefoonnummer zodat bellers altijd een agent aan de lijn krijgen.

Text

LOKALE EN GRATIS NUMMERS

Kies een gratis lokaal nummer voor ondersteuning van Text. Gebruik waar dit beschikbaar is hetzelfde telefoonnummer voor Talk en Text.*

Inkomende sms-berichten

Ontvang inkomende tekstberichten (sms'jes) van klanten en reageer erop. Inkomende sms-berichten worden automatisch omgezet in tickets en reacties van agenten worden als sms verzonden.

Inkomende mms-berichten

Ontvang inkomende mms-berichten (multimedia messaging service) zodat klanten u foto's en emoji's kunnen sturen.*

Uitgaande sms-berichten

Stuur uitgaande sms-berichten in reactie op sms-berichten van klanten, of maak tickets om proactief uitgaande sms-berichten te verzenden op basis van triggers en meldingen.

Sms-meldingen

Gebruik triggers om op basis van ticketacties automatisch sms-meldingen naar klanten of agenten te verzenden.

Supportworkflow

Gebruik tijdbesparende tools, zoals macro's, triggers en andere automatiseringen voor uw bedrijf, zodat u uw support via sms-berichten gemakkelijk kunt opschalen.

Weergaven en rapporten

Text is een kanaal in Zendesk Support, dus u kunt tekstberichten ondersteunen met weergaven en rapporten op ticketniveau.

Meer informatie over Text

*Telefoonnummers die ondersteuning bieden voor tekstberichten zijn in een beperkt aantal landen mogelijk, waaronder de VS, het VK en Canada. Niet alle telefoonnummers zijn geschikt voor zowel Talk als Text. Alleen lokale nummers in de VS bieden op dit moment ondersteuning voor mms. Hier vindt u meer informatie.

Monitoring and reporting

Real-time dashboards

Zendesk biedt ondersteuning voor beslissingen in real-time met real-time oproepgegevens. In interactieve dashboards worden teamgegevens uitgesplitst tot op granulair niveau, waaronder wachttijden, tijd in de parkeerstand en verlaten oproepen, zodat managers op het moment zelf kunnen inspelen op veranderingen in het oproepvolume.

Geavanceerde analyses

Volg en meet operationele prestaties. Met Insights krijgt u inzicht in hoe support via spraak in uw supportstrategie met meerdere kanalen past.

Meeluisteren en deelnemen aan gesprekken

Zorg voor kwalitatief hoogwaardige gesprekken en leid uw agenten op – managers kunnen meeluisteren en deelnemen aan lopende gesprekken tussen klanten en agenten.

Oproepen opnemen

Neem inkomende en uitgaande oproepen op, voor eenvoudige raadpleging, probleemoplossing en kwaliteitscontrole.

Toestemming om gesprekken op te nemen

Bied bellers de keuze om zich aan of af te melden voor het opnemen van gesprekken.

Controlemechanismen voor het opnemen van telefoongesprekken

Laat agenten het opnemen van een gesprek onderbreken en hervatten om de privacy van de klant te waarborgen.

Betrouwbaarheid en services

Failover

Failover zorgt er automatisch voor dat inkomende oproepen naar een alternatief nummer worden doorgestuurd in het onwaarschijnlijke geval dat Zendesk uitvalt. Zo wordt gegarandeerd dat belangrijke oproepen gewoon doorkomen.

Call Quality

Call quality notifications allow agents to monitor network and audio issues in real-time.

Weinig vertraging

Zendesk Talk is gebaseerd op technologie van bedrijfsklasse, een GLL-architectuur (Global Low Latency) en een redundante, geclusterde architectuur voor een hogere betrouwbaarheid en hoge beschikbaarheid.

Gebruik van Talk 99,95% SLA

Wij staan garant voor een SLA met een inzetbaarheid van 99,95% en bieden servicetegoed, helpen teams met het oplossen van problemen en voorkomen uitval dankzij maandelijkse diagnoses.*

Twilio-infrastructuur

Zendesk Talk is gebouwd op het Twilio-communicatieplatform in de cloud. Twilio is een toonaangevend IaaS-bedrijf dat communicatie mogelijk maakt voor bedrijven, waaronder WalMart, Coca-Cola, Uber en Salesforce.com. Ga voor meer informatie naar https://www.twilio.com/.

Telefoonintegratie

CTI-toolkit

Met Zendesk Talk Partner Edition kunt u onze Computer Telephony Integration-toolkit (CTI) gebruiken om uw eigen telefonie-oplossing rechtstreeks te integreren in Zendesk Support voor ingesloten softfoon, nummeridentificatie en geschiedenis, tickets met oproepgegevens, toewijzing aan agenten en meer. Bekijk het vandaag nog

Telefoniepartners

Ga snel aan de slag met de meer dan 70 kant-en-klare telefonie-apps die u rechtstreeks als plug-in in het Zendesk-ticketsysteem kunt installeren. Bekijk ze allemaal