Begin een gesprek

Praat rechtstreeks met klanten en lever oplossingen op maat voor complexe problemen.

Foto: logo van Zendesk Talk

Geïntegreerde spraaksoftware

Geen wachttijden

Het maakt niet uit of je net van start gaat of een wereldwijd supportteam beheert: met Talk wordt elke oproep naar de juiste agent geleid, die over de nodige context beschikt om op schaal support op maat te bieden.

Opties voor implementatie

De juiste spraakoplossing kiezen

Zendesk-klantenservice blokkeert

Kant-en-klaar

Je kunt snel aan de slag: neem een nieuw telefoonnummer in gebruik, zet een bestaand nummer over of voeg een digitale lijn toe om oproepen te beheren via je browser of mobiele apparaat.

Integreren met Partner Edition

Kies de gewenste callcenteroplossing door een van onze ruim 90 telefonieproviders in te zetten of met onze CTI-toolkit een eigen integratie te bouwen.

Aanpassen met apps

Breid de spraakmogelijkheden uit met extra tools en services, zoals geavanceerde transcriptie van gesprekken, verbergen en kwaliteitsbewakingsopties.

Basiskenmerken

Alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan

Zendesk Talk-oproep in de werkruimte voor de beheerder

Lokale en gratis nummers

Kies een gratis nummer of een lokaal nummer in meer dan 75 landen of zet een bestaand nummer over.

Text-berichten

Verzend en ontvang sms-berichten met hetzelfde telefoonnummer als Talk, indien beschikbaar. Van inkomende sms-berichten worden automatisch tickets gemaakt, zodat het probleem gemakkelijk kan worden opgelost.

Voicemail

Schakel voicemail in die je kunt bijhouden en later kunt opvolgen. Personaliseer de ervaring met begroetingen voor meerdere merken, afdelingen of locaties.

Uniforme gesprekken

Je beschikt over de volledige context van de klant en handelt oproepen, voicemails en sms-berichten af op dezelfde plek waar je gesprekken via e-mail, chat en sociale media beheert.

Nummeridentificatie en geschiedenis

Roep de klantdata automatisch op, zodat je een overzicht hebt van de producten en de ordergeschiedenis en naadloze, persoonlijke support kunt bieden.

Embedded spraak

Embed een belknop in je app, zodat je klanten je direct moeiteloos kunnen bereiken terwijl ze je app gebruiken.

Naadloze afhandeling van gesprekken

Telefonische support geïntegreerd

Inkomend Zendesk Talk-gesprek

Doorsturen naar telefoon

Schakel oproepen door naar een extern nummer. Dit geeft agenten de flexibiliteit om gesprekken te beantwoorden via een mobiele telefoon of vaste telefoonlijn.

Warme overdracht

Informeer nieuwe agenten over een probleem voordat ze het gesprek aannemen, zodat ze gemakkelijk kunnen inspringen.

Telefonisch vergaderen

Geef agenten de mogelijkheid om een derde te raadplegen, de klant door te verbinden of iemand aan het actieve gesprek toe te voegen.

Oproepen blokkeren

Stel een lijst met geblokkeerde telefoonnummers op, zodat de verbinding automatisch wordt verbroken in het geval van bots, spammers en andere ongewenste bellers.

Kantooruren

Definieer kantooruren om klanten te laten weten wanneer u beschikbaar bent voor telefonische ondersteuning. Oproepen die buiten kantooruren worden ontvangen, worden naar de voicemail gezonden.

Oproepen routeren en in de wachtrij plaatsen

Altijd bereikbaar

Zendesk Talk - IVR-tabblad

IVR-systemen

Routeer klanten naar de juiste agent of afdeling en bied opgenomen antwoorden voor veelgestelde vragen met meerlaags Interactive Voice Response (IVR)-systemen.

Round-robin-routering

Zorg ervoor dat oproepen altijd naar een beschikbare agent worden gerouteerd en evenredig worden verdeeld, in plaats van dat ze zoekraken of naar voicemail worden gestuurd.

Oproepwachtrijen

Nieuwe oproepen die de maximale wachttijd en wachtrijgrootte overschrijden, worden automatisch doorgestuurd naar voicemail, zodat bellers niet te lang op een agent hoeven te wachten.

Terugbellen vanuit de wachtrij

Laat klanten een aanvraag indienen om te worden teruggebeld in plaats van ze in een wachtrij te laten wachten tot er een agent beschikbaar is.

Overloop en routering na kantoortijden

Schakel oproepen die worden ontvangen na kantoortijden of wanneer agenten bezet zijn door naar een alternatief telefoonnummer, zodat klanten altijd een agent aan de lijn krijgen.

Controleren en rapporteren

Houd een oogje in het zeil

Zendesk Explore - diagram met gespreksactiviteit

Real-time dashboards

Pas je veranderingen in het aantal oproepen aan, optimaliseer de productiviteit van agenten en verbeter de telefonische support. En dat alles in real time dankzij de uitgebreide dashboards.

Omnichannel rapporten

Krijg een goed beeld van hoe spraak in het grote geheel past door de operationele prestaties voor de verschillende kanalen bij te houden en te meten.

Oproepen opnemen

Neem oproepen op om ze later eenvoudig te raadplegen, om problemen op te lossen en voor kwaliteitscontrole. Bied bellers de keuze om zich aan of af te melden voor het opnemen van gesprekken.

Controlemechanismen voor het opnemen van telefoongesprekken

Laat agenten het opnemen van een gesprek onderbreken en hervatten om de privacy van de klant te waarborgen.

Meeluisteren en deelnemen aan gesprekken

Geef voor kwaliteits- en trainingsdoeleinden managers de mogelijkheid om mee te luisteren of in te springen tijdens lopende gesprekken tussen klanten en agenten.

Meldingen over de kwaliteit van oproepen

Monitor netwerk- en audioproblemen in real time om voor gesprekken van hoge kwaliteit te zorgen.

Pencils
"Alleen op basis van nummerweergave weet een agent precies wie de klant is en kan de agent zien waar de klant de website voor gebruikt. Agenten kunnen in het systeem zoeken om de klant helpen zonder dat ze naar het e-mailadres hoeven te vragen."

Zach Kulas

Director of Global Support bij 99designs