Klanten eerst

Zendesk Support is een eenvoudig systeem waar je supporttickets van klanten mee kunt opvolgen, er een prioriteit aan kunt toewijzen en ze kunt oplossen.

Foto: logo van Zendesk Explore

Een helpdesk die u helpt

Volg en prioritiseer heel gemakkelijk klantinteracties en los problemen snel op.

Beheren van de Helpdesk

Alles wat u nodig hebt om uw klanten te helpen

Krijg toegang tot kanalen, functies en functionaliteit.

Probleemloze integratie van kanalen

Geef je klanten de keuze. Met Zendesk Support kunnen je klanten via het web of vanaf hun mobiele apparaat contact met je maken, een chatgesprek met je beginnen via e-mail, Facebook, Twitter of welke ander kanaal je maar wilt.

Ticketformulieren

Stel de juiste vragen en verzamel vooraf alle informatie die je van je klanten nodig hebt. Met ticketformulieren kun je meerdere formulieren voor het aanvragen van support maken met daarin een unieke reeks ticketvelden, waardoor je agenten tijdig weten wat voor type support je klanten willen.

Voorwaardelijke en aangepaste ticketvelden

Verzamel alle relevante details die u van uw klanten nodig hebt in aanvullende, voorwaardelijke of aangepaste velden. Deze velden kunnen zichtbaar worden gemaakt voor zowel uw klanten als uw agenten.

SLA-weergaven

Met SLA-weergaven (Service Level Agreement, afgekort tot SLA) kan je team gemakkelijk zien wat de SLA-status is om zo schending van deze overeenkomst te voorkomen. Pas ze toe op basis van de voorwaarden die je instelt en houd vervolgens metingen tot op de minuut nauwkeurig bij.

Meerdere talen

Agenten kunnen in de taal van hun voorkeur werken omdat er een vertaalde admin-interface in meer dan 40 talen beschikbaar is.

Meerdere merken

Verleen support aan maximaal 300 merken, producten, serviceniveaus of regio's. Gegevens en activiteiten worden gecentraliseerd in een enkele account, waardoor deze optie gemakkelijk is te beheren.

Hulpmiddelen voor de productiviteit van agenten

Stel uw klanten met uw snelheid tevreden

Dankzij geavanceerde tools kunnen uw agenten aanvragen sneller beantwoorden en sluiten.

Begeleidings-
modus

Verhoog de reactietijd en help agenten te focussen door tickets voor ze klaar te zetten, zodat ze van het ene naar het andere ticket gaan. U voorkomt daarmee dat ze de krenten uit de pap halen.

Bedrijfsregels

Maak gebruik van routering op basis van vaardigheden om het juiste ticket aan de juiste agent, trigger of automatisering toe te wijzen, om een ticketworkflow te activeren op basis van bepaalde wijzigingen of op tijd gebaseerde voorwaarden van een ticket. Gebruik de standaardfuncties of pas ze aan je specifieke behoeften aan.

Vooraf gedefinieerde ticketacties

Gebruik macro's om snel te reageren op standaardaanvragen met vooraf gedefinieerde acties. U kunt ook andere acties genereren, zoals het wijzigen van de status van een ticket of veranderen van bepaalde velden.

Context van de klant

Geeft agenten de relevante klantcontext die ze nodig hebben om sneller en persoonlijker te reageren op vragen. Kaart met essentiële gegevens geeft alle relevante details over de klant weer die je agent aan het helpen is en Interactiegeschiedenis geeft inzicht in alle eerdere klantinteracties en gebeurtenissen.

Dynamische inhoud

Communiceer in de taal van uw klant. Voeg dynamisch inhoud aan een ticket toe op basis van de voorkeurtaal van de klant zodat uw agenten niet zelf hoeven te vertalen.

Samenwerking

Rust agenten uit met de middelen die zij nodig hebben om efficiënt met andere teams samen te werken. Met de add-on Samenwerking kunnen agenten via e-mail of Slack efficiënt communiceren met andere teams die zij willen betrekken bij het beantwoorden van vragen van klanten – allemaal binnen Zendesk Support.

CONFIGUREREN EN AANPASSEN

Personaliseer uw oplossing

Flexibiliteit om Zendesk Support op maat te maken om te voorzien in de behoeften van uw team.

Configureren

Zendesk Support kan worden aangepast aan je wensen. Met Support beschik je over de flexibiliteit om je eigen workflows te configureren, van de eenvoudigste tot de meest ingewikkelde workflows. Ontwikkel en test vol vertrouwen door gebruik te maken van Premium Sandbox.

Aanpasbaar

Ontwerp geavanceerde aanpassingen binnen Support met een keuze uit meer dan 100 verschillende Zendesk API's. Bouw probleemloze integraties die gebruikmaken van je tickets, kennisbank en nog veel meer.

Persoonlijke weergaven en macro's

Maak persoonlijke ticketweergaven op basis van status, medewerkers of andere voorwaarden, zodat u de ticketinformatie krijgt te zien die voor u relevant is. Ook kunt u uw eigen macro's maken zodat u tickets kunt beheren op de manier die uw voorkeur heeft.

Openbare apps en integraties

Zendesk heeft meer dan 500 openbare apps en integraties beschikbaar in zijn Marketplace. App-categorieën zijn onder andere Productiviteit en tijdregistratie, IT- en projectmanagement, en nog veel meer.

Privé-apps en integraties

Maak uw eigen Zendesk-app- of -kanaalintegratie om exclusief binnen uw bedrijf te gebruiken. U kunt externe gegevens weergeven of bijwerken, een veld verbergen of juist weergeven, of zelfs een aangepaste workflow voor tickets maken.

Contextuele werkruimten

Stel contextuele werkruimten samen die relevant zijn voor het desbetreffende ticket. In elke contextuele werkruimte wordt het relevante ticketformulier weergegeven, evenals de macro's die betrekking hebben op het ticket. Ook kun je vooraf apps selecteren die je wilt uitvouwen of samenvouwen.

Instacart realiseert een klanttevredenheid van meer dan 90% met Zendesk Support.
Ontdek hoe

SUPPORT-INZICHTEN

Pak support slim aan

Gebruik analysetools om uw klantenservice te meten en verbeteren.

Inzicht in uw klanten:

Klanttevredenheidsscores

Ontdek wat je klanten van je klantenservice vinden. Klanttevredenheidsscores geven aan hoe blij je klanten zijn met je support. De score wordt gebaseerd op een vraag met twee mogelijke antwoorden: “Goed, ik ben tevreden” en “Slecht, ik ben ontevreden.”

Voorspelling van tevredenheid

Voorspel hoe waarschijnlijk het is dat je klanten tevreden zijn met hun supportervaring. Tevredenheidsprognose wordt mogelijk gemaakt door een zelflerend systeem en geeft je team de mogelijkheid klantgesprekken met meer context te voeren.

Net Promoter Score℠-enquête

Stuur een NPS®-enquête om klantloyalteit te meten en feedback van klanten te verzamelen. Krijg inzicht in waarom bepaalde klanten je bedrijf geweldig vinden en waarom anderen niet.

Inzicht in uw agenten en de workflow van uw support:

Prestatiedashboards

Krijg een beter idee van hoe u ervoor staat door inzicht te krijgen in ticketvolumes, prestaties van agenten en andere belangrijke supportmetingen.

Rapporten op maat

Maak aangepaste rapporten om je klanten beter te begrijpen, operationele efficiëntie te meten en de workflow van je team te verbeteren.

Net Promoter and NPS are registered U.S. trademarks, and Net Promoter Score and Net Promoter System are service marks, of Bain & Company, Inc., Satmetrix Systems, Inc. and Fred Reichheld.