Zendesk + Shopify

De beste klantervaringen ontstaan wanneer agents volledig inzicht hebben in elk probleem. Daarom bieden we je samen met Shopify een kant-en-klare integratie waarmee je team je klanten de service kan geven die ze verdienen.

Kom je klanten tegemoet, waar ze ook zijn

Na een simpel installatieproces kan je via je Shopify-winkels een messaging-ervaring creëren en implementeren die aansluit bij je merk. Integreer al je kanalen op je website, social media en mobiele apparaten, zodat je je klanten naadloos kunt ondersteunen waar ze ook zijn, zonder de conversatie uit het oog te verliezen.

Answer Bot-chatscherm verbindt de klant met een agent
Werkruimte voor agents met orderdetails van de klant

Maak elke klantinteractie persoonlijk

Geef je agents alles wat ze nodig hebben in één overzichtelijke werkruimte. Met alle nodige context binnen handbereik hebben agents een volledig overzicht van de klant. Agents kunnen gemakkelijk bestelgegevens, de leveringsstatus en een tijdlijn van elke klantinteractie bekijken zonder tussen verschillende systemen te hoeven schakelen. Zo kunnen agents elk gesprek een persoonlijk tintje geven, met wie ze ook praten.

Onderneem actie zonder het gesprek te verlaten

Agents kunnen de meest voorkomende taken uitvoeren, zoals terugbetalingen en bestellingen annuleren, rechtstreeks vanuit de zijbalk-app. Zorg ervoor dat je agents zich kunnen concentreren op het gesprek, en verhoog ondertussen je CSAT-score en algehele productiviteit.

Werkruimte voor agents met details over bestelling die moet worden terugbetaald
Grafiek met gegevens over interacties met de klant

Gebruik data om inzicht te krijgen in je klanten

Optimaliseer je bedrijfsvoering en bepaal welke gebieden verbeterd moeten worden, zoals de producten die het meest worden teruggestuurd of geannuleerd. Maak gebruik van onze kant-en-klare of aanpasbare dashboards, zodat je inzicht krijg in elke klantinteractie.

Geef je klanten de tools voor selfservice

Gebruik onze AI-aangedreven bots die geïntegreerd zijn met je kennisbank om veelvoorkomende vragen te beantwoorden, bijvoorbeeld over je retourbeleid. Onze bots kunnen het gesprek naadloos overdragen aan een live agent voor complexere vragen, waarbij alle klantcontext wordt doorgegeven aan de agent.

AI-bot met suggesties voor algemene artikelen voor het beantwoorden van klantvragen

Transformeer je CX met Zendesk + Shopify

Zendesk + Shopify Logo

Spartan Race, een internationaal lifestyle-merk, was één van de duizenden bedrijven die gedwongen werden om de overstap naar digitaal te maken. Door een stijging van 300% van de verkoop via e-commerce in 2020 moest hun supportteam zich goed kunnen concentreren op het helpen van de klant. Lees hoe Spartan Race Zendesk en Shopify gebruikt om 99% van de vragen van klanten te beantwoorden, zonder ooit de werkruimte voor agents te hoeven verlaten.

Meer informatie
300%

toename van de verkoop via e-commerce

30 sec

tijd bespaard per ticket