Zendesk + Shopify

De beste klantervaringen ontstaan wanneer agents volledig inzicht hebben in elk probleem. Daarom bieden we je samen met Shopify een kant-en-klare integratie waarmee je team je klanten de service kan geven die ze verdienen.

Kom je klanten tegemoet, waar ze ook zijn

Na een simpel installatieproces kan je via je Shopify-winkels een messaging-ervaring creëren en implementeren die aansluit bij je merk. Integreer al je kanalen op je website, social media en mobiele apparaten, zodat je je klanten naadloos kunt ondersteunen waar ze ook zijn, zonder de conversatie uit het oog te verliezen.

Answer Bot chat screen connecting shopper to an agent

Maak elke klantinteractie persoonlijk

Geef je agents alles wat ze nodig hebben in één overzichtelijke werkruimte. Met alle nodige context binnen handbereik hebben agents een volledig overzicht van de klant. Agents kunnen gemakkelijk bestelgegevens, de leveringsstatus en een tijdlijn van elke klantinteractie bekijken zonder tussen verschillende systemen te hoeven schakelen. Zo kunnen agents elk gesprek een persoonlijk tintje geven, met wie ze ook praten.

Agent workspace with customer's order detail

Onderneem actie zonder het gesprek te verlaten

Agents kunnen de meest voorkomende taken uitvoeren, zoals terugbetalingen en bestellingen annuleren, rechtstreeks vanuit de zijbalk-app. Zorg ervoor dat je agents zich kunnen concentreren op het gesprek, en verhoog ondertussen je CSAT-score en algehele productiviteit.

Agent workspace with order refund details

Gebruik data om inzicht te krijgen in je klanten

Optimaliseer je bedrijfsvoering en bepaal welke gebieden verbeterd moeten worden, zoals de producten die het meest worden teruggestuurd of geannuleerd. Maak gebruik van onze kant-en-klare of aanpasbare dashboards, zodat je inzicht krijg in elke klantinteractie.

Graph showing data on customer interactions

Geef je klanten de tools voor selfservice

Gebruik onze AI-aangedreven bots die geïntegreerd zijn met je kennisbank om veelvoorkomende vragen te beantwoorden, bijvoorbeeld over je retourbeleid. Onze bots kunnen het gesprek naadloos overdragen aan een live agent voor complexere vragen, waarbij alle klantcontext wordt doorgegeven aan de agent.

Ai-bot recommending common articles to answer customer questions

Transformeer je CX met Zendesk + Shopify

Zendesk + Shopify
Spartan Race, een internationaal lifestyle-merk, was één van de duizenden bedrijven die gedwongen werden om de overstap naar digitaal te maken. Door een stijging van 300% van de verkoop via e-commerce in 2020 moest hun supportteam zich goed kunnen concentreren op het helpen van de klant. Lees hoe Spartan Race Zendesk en Shopify gebruikt om 99% van de vragen van klanten te beantwoorden, zonder ooit de werkruimte voor agents te hoeven verlaten.
Meer informatie

300%

toename van de verkoop via e-commerce

30 sec

tijd bespaard per ticket

Goede klantervaringen beginnen hier

Gratis installatie