Start
Support
Premium Sandbox

Premium Sandbox

Breng support naar een hoger niveau terwijl er een vangnet aanwezig is. Met Premium Sandbox kunt u in een veilige omgeving innoveren terwijl uw bedrijf zonder onderbreking doorwerkt.

Innoveren zonder problemen

Als u een moderne onderneming hebt, heeft uw bedrijf waarschijnlijk een unieke samenstelling, compleet met aangepaste configuraties, workflows en bedrijfsregels. Bij grote veranderingen, zoals het uitrollen van nieuwe functies, wilt u problemen op de werkvloer uiteraard voorkomen. Met Premium Sandbox kunt u van uw productieomgeving een replica maken waarin u kunt bouwen, testen en trainen. Grote wijzigingen kunnen zo later ogenschijnlijk moeiteloos worden uitgerold.

Bouw aan uw toekomst zonder risico's te lopen

Experimenteer met manieren om support naar een hoger niveau te tillen en tegelijkertijd verstoringen en operationele risico's voor uw productieomgeving tot een minimum te beperken.

Premium Sandbox

Werk kinderziektes weg

Test nieuwe functies, workflows en configuraties in een veeleisende omgeving die er net zo uitziet als uw echte omgeving voordat u nieuwe dingen uitrolt naar agenten en eindgebruikers.

Train teams onder begeleiding

Werk nieuwe agenten in en train teams in nieuwe functies en productverbeteringen als onderdeel van uw continue veranderingsmanagementstrategie. Zo zijn uw medewerkers sneller ingewerkt en hebben ze een kortere aanlooptijd.

De beste merken ter wereld innoveren met Zendesk

Zie het in actie

Ontdek hoe Premium Sandbox u kan helpen om veranderingen te overwinnen.

Meer informatiebronnen

  • De 3 belangrijkste voordelen van een sandbox

    Waarom u een sandbox nodig hebt om de beste klantervaringen op te bouwen

    Meer informatie
  • How to get started

    Ontdek de verschillende soorten premium sandboxes en hoe u uw gegevens kunt repliceren

    Duik in het diepe