Schakel een chatbot in

Support op basis van kunstmatige intelligentie biedt je agenten een helpende hand. Het is een betere klantervaring.
Afbeelding: Zendesk Chat Bot

Kunstmatige intelligentie kan ervoor zorgen

Kunstmatige intelligentie helpt je met het automatiseren van eenvoudige taken en het creëren van een betere ervaring voor je klanten. Chatbots op basis van kunstmatige intelligentie verhogen de productiviteit van je agenten door hen een helpende hand te bieden — waardoor zij zich op meer complexe vraagstukken kunnen richten. Het opbouwen, aanpassen en uitbreiden van je klantervaring is eenvoudig met onze chatbot-oplossing.

Kom erachter hoe je bedrijf voordeel kan halen uit chatbots op basis van kunstmatige intelligentie.
Lees het e-book

Je bent beter af met bots

Wees snel

Automatiseer antwoorden op veelgestelde vragen met chatbotsoftware, op elk moment van de dag of nacht.

Voorbeeld: Wees snel
Wees proactief

Met chatbotsoftware kun je informatie van bezoekers verzamelen en ze meteen met de juiste mensen in contact brengen.

Voorbeeld: Wees proactief
Wees reëel

Draag gesprekken van chatbots naadloos over aan menselijke agenten als het om meer complexe of gevoelige taken gaat.

Voorbeeld: Wees reëel

Bouw een chatbot

Met onze Conversations API kunt je bots toevoegen aan je Zendesk Chat-ervaring. Dit is flexibel en schaalbaar, zodat je je chatbots aan je voorkeuren kunt aanpassen terwijl je groeit. Met de API kun je eenvoudig bots inbouwen in Chat — of die nu gemaakt zijn door jezelf of door een externe partij die bots aanbiedt.

Meer informatie

Onze chatbotpartners

De bots van Ada kunnen overweg met de vereisten van grote, wereldwijde organisaties. Hun chatbots spreken vloeiend Engels en bieden support in meer dan 100 andere talen. Ze zijn ideaal voor een mix van zowel eenvoudige taken — zoals gemakkelijke vragen die weinig werk kosten — als ingewikkelde taken, zoals het ophalen van accountgegevens van de klant.

Meer informatie

Aivo bouwt bots voor organisaties van elk formaat. Hun AgentBot kan klanten in vloeiend Spaans, Portugees en Engels van dienst zijn. De bots zijn ideaal als je behoefte hebt aan tekst- en spraakinteracties of als je kunstmatige intelligentie voor omnichannel nodig hebt.

Meer informatie

Netomi los automatisch meer dan 50% van alle tickets op die binnenkomen via e-mail, chatgesprekken, sociale media, messaging en telefoontjes. Bedrijven in de VS, Canada, Europa, Zuid-Amerika en Azië maken in talloze talen gebruik van Netomi om oplossingen veilig te automatiseren, agenten bij te staan, proactief hulp te verlenen en de klanttevredenheid te verhogen.

Meer informatie

BotXO houdt zich bezig met het ontwerpen van chatbots en virtuele assistenten voor bedrijven in Europa. Hun bots bieden klanten 24/7 geautomatiseerde support aan in het Deens, Zweeds, Noors, maar ook in het Frans, Duits, Spaans en Engels.

Meer informatie

"Met de gezamenlijke oplossing van Zendesk Chat en Ada kunnen we chatbots bouwen die zijn ontworpen voor onze specifieke zakelijke uitdagingen. Chatbots hebben ons team veel tijd bespaard door het automatiseren van antwoorden op vragen die vaak gesteld worden. En wanneer de vragen wat ingewikkelder worden, kunnen de bots het gesprek gemakkelijk overdragen naar een menselijke agent, waardoor een geweldige ervaring voor onze klanten en agenten wordt verzekerd.”

- Kristin Williams, VP ESG, Ultra Mobile
24k

totaal aantal gesprekken per maand

75%

van de tickets opgevangen door chatbots

$20K

kosten bespaard per maand

Laten we chatten

Ga je tot actie over?