Overslaan naar belangrijkste inhoud

Overal toegankelijk

Wil je klanten beter van dienst zijn, dan moet je op het juiste moment toegang hebben tot de juiste klantgegevens. Daarom werken we op basis van AWS en een Advanced Technology Partner – zodat jij kunt profiteren van schaalbaarheid, beveiliging en integraties met de openbare cloud en je kunt richten op wat het belangrijkst is: je klanten.

Praat het uit

Bied proactieve klantenservice met de nieuwe, verbeterde integratie tussen Amazon Connect en Zendesk Support. Maak gebruik van geavanceerde diensten op basis van zelflerende systemen van AWS om agents efficiënter en sneller te laten werken en het je klanten makkelijker te maken.

Meer informatie over de Zendesk-integratie voor Amazon Connect.

Maak contact met je klanten

Met Zendesk Sunshine, ons open en flexibele CRM-platform op basis van AWS, kun je korte metten maken met versprokkelde gegevens, zodat je een totaalbeeld krijgt van je klanten. Je ontwikkelaars kunnen met de open, op standaarden gebaseerde tools werken die ze al kennen en graag gebruiken om apps en workflows te maken waarmee de klanttevredenheid en de productiviteit van agents worden gestimuleerd.

Meer informatie over Zendesk Sunshine.

Zendesk Support instance - Live chat, Customer information, and custom events panel

Maak het importeren en exporteren van klantgegevens eenvoudiger

Met de nieuwe AWS AppFlow Zendesk-connector kun je je klanten beter van dienst zijn en krijg je meer inzicht in je bedrijf. Voeg eenvoudig gegevens uit Zendesk en andere SaaS-apps samen in diensten als AWS S3 of Redshift. Analyseer je gegevens met tools als Quicksight of Athena.

Meer informatie over de AWS AppFlow-connector voor Zendesk.

Drag and drop color

Doe meer met je gegevens over de klantervaring

Met de gebeurtenisconnector voor Amazon EventBridge van Zendesk kun je appoverstijgende workflows automatiseren, beter inzicht in klanten krijgen en geavanceerde analyses uitvoeren met zelflerende systemen. In slechts een paar klikken kun je Zendesk-gebeurtenissen via Amazon EventBridge naar AWS-diensten leiden, zoals Lambda of SNS.

Meer informatie over de gebeurtenisconnector

A flow chart starting with 1. Zendesk, 2. Zendesk Events Connector, 3. Amazon Eventbridge, 4a. Machine Learning, 4b. Event-based automations, 4c. Real-time analytics

Van a tot z

Zendesk is een APN Advanced Technology Partner

Meer informatie