Geef deals een kans

CRM voor salesteams om je productiviteit, processen en de zichtbaarheid van je pipeline te verbeteren
Logo van Zendesk Sell

Sales CRM

Sell begeleidt je tot aan de finish

Wanneer je in de juiste software voor je verkopers investeert, kunnen zij zich richten op wat ertoe doet - meer klanten winnen en deals sluiten. Sell is een verkoopmedewerker die je gesprekken bijhoudt, je waarschuwt wanneer het tijd is om te bellen en wordt ondersteund door een toegewijd team van experts die ondersteuning bieden wanneer dat nodig is.

Salesinformatie op basis van e-mails

Houd overzicht

E-mail verzenden

E-mails volgen

Laat al je e-mailcommunicatie in context plaatsvinden. Leg al je lead- en contactgerelateerde e-mails vast in Sell, of ze nu naar je inbox of naar de Sell-gebruikersinterface worden verzonden.

E-mailmeldingen

Ontvang in real-time pushberichten en waarschuwingen wanneer een prospect je e-mail leest of erop klikt, zodat je op het juiste moment contact met de prospect kunt opnemen.

Activiteitenrapport

Raadpleeg kant-en-klare rapporten met de belangrijkste gegevens, zoals het aantal en de resultaten van e-mails, zodat je je e-mailgesprekken en verkooptechnieken kunt maximaliseren.

E-mailreeksen

Maak aangepaste e-mailreeksen met behulp van gepersonaliseerde sjablonen om interesse te identificeren en leads automatisch op te volgen.

CRM voor mobiele apparaten

Ontvang belangrijke inzichten in en waarschuwingen over e-mailverkeer op je tablet of smartphone. Met de mobiele sales-app Sell kun je gemakkelijk e-mailcommunicatie raadplegen en meten, waar je ook bent.

Telefoonkiezer

Voer de juiste gesprekken

Samenvatting van gesprek

Klik om te bellen

Voer zonder veel moeite gesprekken. Klik op een telefoonnummer om een oproep te plaatsen of genereer eenvoudig telefoonlijsten om snel automatisch te bellen.

Registreer alle gesprekken en leg ze vast in een logboek

Registreer direct alle uitgaande en inkomende gesprekken, en raadpleeg ze op elk gewenst moment, allemaal binnen de context van de juiste lead, de juiste contactpersoon of de juiste deal.

Scripts en notities

Zeg de juiste dingen op het juiste moment door notities en call-scripts op te slaan en te raadplegen in Sell.

Stuur een sms-bericht

Als je bij de voicemail van een prospect uitkomt, stuur er dan gewoon een sms-bericht achteraan. Volg al je sms-berichten en voeg ze toe aan de info over je leads, contactpersonen en deals.

Oproepanalyses

Ontvang kant-en-klare rapporten met de belangrijkste gegevens, waaronder het aantal oproepen, de duur van de oproepen en de resultaten ervan.

Integraties en APIs

Blijf verbonden

Integraties

Een vliegende start

Koppel Sell aan de tools die je dagelijks gebruikt met kant-en-klare integraties die zijn gebouwd om in je gehele bedrijf te gebruiken en die onmiddellijk resultaten opleveren.

Apps en integraties

Bouw je eigen Zendesk-app die je uitsluitend in je eigen bedrijf gebruikt of installeer een openbare app van een van de toonaangevende softwareproviders. Je kunt externe gegevens bekijken of bijwerken, een veld weergeven of verbergen, of zelfs een aangepaste oplossing bouwen.

Breng de juiste koppelingen tot stand

Of je nu werkt aan een klein of een groot integratieproject, Sell API's en SDK's bieden de basis om je integratieproject tot een succes te maken met onze synchronisatieservices en kant-en-klare codebibliotheken.

Genereren van leads en betrokkenheid

Met Reach bereik je de juiste prospects

Sales en prospects

Prospecting

Stel doelgerichte lijsten op met leads, op basis van sector, bedrijfsomvang en meer. Maak gebruik van een database met 20 miljoen bedrijven en 395 miljoen prospectgegevens in Reach.

Verrijking

Verrijk bestaande gegevens en creëer direct een vollediger profiel van een lead of contactpersoon met Reach. Records worden automatisch bijgewerkt, zodat je altijd relevante, actuele profielen hebt, zonder dat je ook maar iets handmatig hoeft in te vullen.

Automatisering van betrokkenheid

Automatiseer follow-ups om leads bij je bedrijf te betrekken en belangstelling te kwalificeren alvorens een gesprek in te plannen. Maak aangepaste sjablonen en unieke touchpoint-ritmes voor verschillende leadbronnen, fasen in de salescyclus en productinteresses.

"Wij gebruiken Zendesk Sell en Support om het eenvoudiger te maken voor het gehele bedrijf om relevante informatie te benutten. Door ervoor te zorgen dat onze sales- en supportteams slechts één platform hoeven te gebruiken, kunnen zij effectief en efficiënt samenwerken en de klantervaring verder verbeteren."
Simon Rodriguez, Senior Vice President en Chief Digital Officer bij Staples Canada
Word partner van ons

Ons team van experts helpt bij het bouwen van maatwerkoplossingen voor je unieke, zakelijke behoeften.

Mensen in de schijnwerpers
Wij staan voor je klaar

Wij zetten ons volledig in voor het blijvende succes van je integratie - van de eerste ontwikkeling tot het onderhoud.

Tijd tot live gaan

Wij geven je zo snel mogelijk de beschikking over een veelomvattende en effectieve oplossing.

Intensief gebruik

Wij begrijpen sales en implementeren moderne bruikbaarheidsprincipes om complete, intuïtieve oplossingen te ontwerpen waar gebruikers gemakkelijk mee kunnen werken.

Support

Mocht er iets gebeuren, dan bieden we altijd een oplossing. Alle integraties op maat worden gebouwd door onze experts, zodat je altijd van volledige ondersteuning kunt profiteren.