Haal het meeste uit je deals

Een sales-CRM die de productiviteit, omzet en zichtbaarheid op de pipeline verhoogt voor je salesteam

Sales-CRM

Sell van begin tot eind

Wanneer je investeert in de juiste salessoftware voor je bedrijf kan je team zich concentreren op wat écht belangrijk is: meer klanten winnen en deals sluiten. Sell is een geïntegreerde salestool die je gesprekken bijhoudt, je dagelijkse verkoopactiviteiten stroomlijnt en beter zicht geeft op je pipeline en prestaties. Bovendien wordt het ondersteund door een toegewijd team van experts die ondersteuning kunnen bieden wanneer nodig.

Slimme salese-mails

Houd alles in de de gaten

Send an email
E-mailtracking

Geef al je e-mailcommunicatie context. Log en registreer direct al je lead- en contactgerelateerde e-mails in Sell, of je ze nu naar je inbox of de Sell UI verzendt.

E-mailnotificaties

Ontvang pushmeldingen en alerts in realtime wanneer een prospect je e-mail leest of erop klikt, zodat je op het juiste moment contact kunt opnemen.

Rapporten van activiteiten

Krijg toegang tot kant-en-klare rapporten met belangrijke metrics (zoals het aantal e-mails en de resultaten), zodat je je e-mailconversaties en salestechnieken kunt maximaliseren.

Mobiele CRM

Ontvang belangrijke inzichten en waarschuwingen per e-mail op je tablet of smartphone. De native, mobiele salesapp van Sell maakt het eenvoudig om e-mailcommunicaties te openen en te meten, waar je ook bent.

E-mailautomatisering

Maak en bewaar een onbeperkt aantal e-mailtemplates in Sell, en maak gebruik van samenvoegtags zoals “naam” en “bedrijf” om een menselijk touch toe te voegen.

Sequencing

Maak automatisch contact met leads en contactpersonen door e-mail- en taaksequenties in te stellen in Sell. Met templates binnen handbereik was het stroomlijnen van je e-mailcampagnes nog nooit zo eenvoudig.

Native dialer

Bellen wordt een makkie

Call summary
Klik om te bellen

Bellen zonder een vinger uit te steken. Klik simpelweg op een telefoonnummer om te bellen. Je kunt zelfs massacommunicatie stroomlijnen door eenvoudig bellijsten te genereren voor snel automatisch bellen.

Log en registreer elk gesprek

Registreer direct alle uitgaande en inkomende gesprekken en refereer hieraan wanneer je maar wilt, allemaal binnen de context van de juiste lead, contactpersoon of deal.

Scripts en opmerkingen

Zeg de juiste dingen op het juiste moment dankzij de mogelijkheid om notities en belscripts direct in Sell op te slaan en te openen.

Stuur een SMS

Als je de voicemail van een prospect krijgt, kun je eenvoudig een sms sturen. Volg al je SMS-berichten en voeg ze toe aan je lead-, contact- en dealkaarten.

Gespreksanalyses

Ontvang kant-en-klare rapporten waarin de belangrijkste metrics worden bijhouden, zoals het aantal gesprekken, de duur en de resultaten.

Integraties en API's

Blijf verbonden

Integrations
Maak een vliegende start

Verbind Sell met de tools die je elke dag gebruikt dankzij kant-en-klare integraties, gemaakt om in je hele bedrijf te gebruiken en onmiddellijk resultaten te boeken.

Apps en integraties

Bouw je eigen Zendesk-app voor exclusief gebruik binnen je bedrijf of installeer een openbare app van toonaangevende softwareproviders. Je kunt externe data bekijken of bijwerken, velden weergeven of verbergen, of zelfs een oplossing op maat bouwen.

Maak de juiste verbindingen

Of je nu aan een zijproject of aan een grote integratie werkt, de API's en SDK's in Sell bieden alles om je integratieproject te laten slagen, van onze synchronisatieservices tot kant-en-klare codebibliotheken.

Salesprospecting

Win meer prospects

Sales prospects
Verhoog je conversie

Stel doelgerichte lijsten met prospects op, identificeer de juiste professionals voor elk account en beheer prospects eenvoudig via meerdere kanalen.

Verhoog je productiviteit

Laat het zoeken en verifiëren van contactpersonen over aan Reach, zodat je data altijd volledig en actueel zijn.

Ontdek nieuwe kansen

Profiteer van onaangeboorde en eerder ontoegankelijke markten met toegang tot meer dan 20 miljoen bedrijven, 200 miljoen professionals en intelligente lead-aanbevelingen.

Verrijking

Verbeter meteen je contact- en bedrijfsgegevens in Sell om ervoor te zorgen dat je data accuraat, actueel en volledig zijn.

Prospecting

Stel in Sell doelgerichte lijsten op met leads, op basis van branche, bedrijfsomvang, rollen en meer. Waneer je lijst klaar is, kun je de outreach automatiseren met de geïntegreerde communicatietools van Sell.

Verkooprapporten en -analyses

Houd je salespipeline en -prestaties in de gaten

Laat je leiden door best practices

Wij hebben de statistieken voor je verkoopprestaties voor je berekend, zodat je meteen beter zicht op je pipeline krijgt.

Duik in je data

Analyseer trends in je verkoopregio's of teams en ontdek welke onderliggende factoren een positieve invloed hebben op je prestaties.

Pas alles aan naar wens

Pas de opmaak van je grafieken naar wens aan om je data beter leesbaar te maken en dashboards aan te passen aan je merk.

20+ soorten grafieken om uit te kiezen

Kies uit meer dan 20 soorten grafieken om je data op de beste manier weer te geven. Van staaf- tot cirkeldiagrammen, Zendesk heeft alle visualisatieopties die je nodig hebt.

Kijk vooruit

Voorspel je dealvolume en omzetgroei en optimaliseer de planning van je verkoopstrategie en teambeheer.

Exporteer je bevindingen

Download klantgegevens in diverse formats (CVS, Excel, PDF of Image), zodat je deze op verschillende manieren kunt inzetten.

“We gebruiken Zendesk Sell en Support om het voor de hele organisatie gemakkelijker te maken om relevante informatie te vinden en te gebruiken. Door onze sales- en supportteams één allesomvattend platform te geven, kunnen ze effectief en efficiënt samenwerken en de klantervaring verbeteren.”

Simon Rodriguez

Senior Vice President en Chief Digital Officer bij Staples Canada

Word partner van ons

Ons team van experts helpt bij het bouwen van oplossingen op maat die zijn afgestemd op je unieke bedrijfsbehoeften.

People portraits
Eigenaarschap

We zijn volledig betrokken bij het doorlopende succes van je integratie, van de eerste ontwikkelingsfase tot het onderhoud.

Tijd tot livegang

Wij rusten je zo snel mogelijk uit met een allesomvattende en doeltreffende oplossing.

Hoge implementatie

We begrijpen hoe sales werkt en gebruiken moderne principes op het gebied van usability om complete, intuïtieve oplossingen te ontwerpen die gebruikersadoptie stimuleren.

Support

Als er iets gebeurt hebben we altijd een oplossing. Alle integraties op maat worden door onze experts gebouwd, zodat je altijd op volledige ondersteuning kunt rekenen.