Overslaan naar belangrijkste inhoud

Tools van Zendesk voor salesengagement

Wijs de weg

Met onze ingebouwde tools voor salesengagement kan je team direct lijsten met leads samenstellen en de outreach automatiseren. Op die manier kun je meteen contact opnemen met geschikte prospects.

Laat je bedrijf groeien

Ontdek nieuwe leads

Stel gerichte lijsten met leads samen en verbeter je prospectie met miljoenen bedrijfs- en prospectrecords binnen handbereik.

Stel volledige profielen op

Maak gebruik van ingebouwde tools voor verrijking, zodat je lead- en contactinfo altijd accuraat, actueel en compleet is.

Maak communicatie persoonlijk

Stel geautomatiseerde e-mailreeksen op voor grootschalige outreach, terwijl je berichten toch een persoonlijk tintje geeft.

Tools voor prospecting

Bereik miljoenen nieuwe klanten

Zorg voor nieuwe leads Met Sell krijg je toegang tot meer dan 44 miljoen bedrijven en 350 miljoen prospects, zodat je agents onmiddellijk nieuwe kansen kunnen ontdekken. Filter op branche, locatie, titel en meer om gerichte leadlijsten op te stellen.

Zo gebruik je onze tools

Reeksen

Zet messaging op de automatische piloot

Zorg voor persoonlijke en tijdige communicatie met behulp van e-mailreeksen en geautomatiseerde taken. Dankzij aangepaste e-mailsjablonen, unieke contactmomenten en slimme lijsten kost het versturen van berichten bijna geen moeite.

Zo gebruik je reeksen

Tools voor verrijking

Blaas leads nieuw leven in

Met Sell krijg je een tweede kans. Blaas oude leads en contacten nieuw leven in, en werk contactgegevens bij om verder te gaan waar je gebleven was. Je kunt zelfs bestaande leads en contacten in bulk verrijken om het proces te stroomlijnen.

Zo verrijk je leads

Bij aanschaf van een nieuw Sell-plan kun je gratis gebruik maken van onze tools voor salesengagement.

Geef me meer informatie over Sell

Met onze moderne sales-CRM maximaliseer je je productiviteit, houd je je pipeline inzichtelijk en verhoog je je omzet.