Tool om leads te genereren en sales te bevorderen

Een goed gevulde pipeline

Salesreps zijn experts in het sluiten van deals. Hoewel sales hun hoogste prioriteit heeft, besteden salesreps nog steeds te veel tijd aan handmatig prospecteren. Reach, een krachtige tool om leads te genereren en sales te bevorderen, automatiseert het vervelende proces van het vinden en vasthouden van leads. Zo kunnen je reps zich meer concentreren op het opbouwen van relaties en het realiseren van hun targets.

Met Reach bereik je de juiste mensen

Stel doelgerichte lijsten met prospects op, identificeer de juiste professionals binnen elke account en prospecteer probleemloos via meerdere kanalen.

Automatiseer interacties

Maak aangepaste e-mailreeksen met behulp van gepersonaliseerde sjablonen om interesse te identificeren en leads automatisch op te volgen.

Weet wat werkt

Begrijp welke touchpoints werken, wat je moet aanpassen door reacties te volgen, en hoe je rapporten opstelt.

Kenmerken

Zie hoe het werkt

Profiteer van een overvloed aan leads

Genereer in een handomdraai doelgerichte lijsten met leads en vul contactgegevens aan om een gedegen pipeline samen te stellen met nauwkeurige, actuele en gedetailleerde gegevens. Met Reach beschik je over de gegevens van meer dan 20 miljoen bedrijven en 395 miljoen prospects. Salesreps kunnen direct nieuwe opportunity's ontdekken en actie ondernemen.

Ga moeiteloos aan de slag

Maak aangepaste sjablonen en unieke touchpoint-ritmes voor verschillende leadbronnen, fasen in de salescyclus en productinteresses. Verhoog de productiviteit van salesreps met geautomatiseerde follow-ups om leads warm en geïnteresseerd te houden.

Bereik meer met Reach, voor de juiste prijs

Dit is de deal. Reach maakt deel uit van Zendesk Sales Suite
en is beschikbaar als add-on voor Zendesk Sell.

Zie de prijzen van Reach als add-on

Veelgestelde vragen

*In overeenstemming met de AVG krijgen klanten van Zendesk Sales Suite en Sell die Reach kopen voor gebruik in Europa alleen bedrijfsgegevens. Prospecteren naar personen bij een specifiek bedrijf en verrijking van leads en contactpersonen zijn niet mogelijk.