Overslaan naar belangrijkste inhoud

Online formulierbouwer

Maak een online formulier en ze komen vanzelf

Laatst gewijzigd 26 januari 2023

Dit is niets nieuws. Niemand wil van een website of app worden ‘weggeleid’ om handmatig een formulier in te vullen. Echt niemand. We willen allemaal een meeslepende ervaring. Een naadloze ervaring. Klik hier, klik daar, beantwoord dit, zeg ja tegen dat en klaar. Maar ja, kun je dat je klanten bieden? Als je bij ons bent uitgekomen, is het antwoord nee.Een online formulierbouwer is een stap in de goede richting. Een sjabloon voor zakelijke formulieren is een andere stap. En een online formulier dat is ingebed in de ervaring van je klant, is een reuzenstap voor de mensheid!

Sluit een online formulier in en ze zetten die stap

Maak en bouw contactformulieren, supportformulieren, webformulieren, registratieformulieren, bestelformulieren, enquêtes, online formulieren en feedbackformulieren. Dit zijn maar een aantal voorbeelden. Sluit ze in in je website of app met een JavaScript-fragment, en verzamel informatie zonder dat je klant lastige handelingen hoeft uit te voeren.Zendesk Embeddables zorgt ervoor dat bedrijven hulp binnen handbereik van hun klanten brengen. Met Embeddables kunnen bedrijven ondersteuning bieden, informatie verstrekken of een gesprek beginnen. Het is naadloos geïntegreerd in de mobiele app of website, waardoor de ervaring haast magisch aanvoelt.

Wat maakt Embeddables zo magisch?

Een betere klantervaringZet support niet achteraan de rij van je klantervaring. Als je support inbouwt waar je klanten zijn - allerlei verschillende kanalen, apparaten en omgevingen - kost het ze minder moeite om hulp te krijgen en wordt een goede klantenservice een integraal onderdeel van je product.

Problemen worden sneller opgelost met context.

Je wilt niet dat klanten veel speurwerk hoeven te doen als ze technische problemen hebben. Zendesk Embeddables genereren automatisch informatie over welk apparaat of welke versie van de app werd gebruikt toen het probleem optrad. Dit betekent dat je snel tot de kern van de supportvraag kunt komen.

Bied jezelf de ruimte om te groeien

Embeddables verminderen onnodige communicatie doordat je de juiste informatie op het juiste moment bij de juiste persoon krijgt. Deze combinatie van naadloze klantenservice en een gestroomlijnde workflow zorgt ervoor dat support efficiënter wordt en je maakt meteen de middelen vrij die bedrijven nodig hebben om te groeien.

Profiteer van nog meer kennis

Je kunt dankzij een online formulier op allerlei manieren van je klanten leren en ze vragen stellen. Lees verder voor meer informatie!

Magische inspiratie. Gratis uitproberen.