Maak ruimte voor deal closers

Een moderne salesoplossing voor lonende gesprekken

Sales Suite maakt een einde aan de problemen van traditionele salessoftware, zodat teams hun tijd kunnen besteden aan wat echt belangrijk is: betekenisvolle relaties opbouwen en sneller deals sluiten.

Geïntegreerde communicatiekanalen

Voer betere gesprekken

Screenshot van product: Sales Suite

Live chat

Geef je klanten de aandacht die ze verdienen wanneer ze contact met je opnemen. Met Zendesk Chat en Zendesk Sell weet je altijd met wie je praat. Tijdens een chatgesprek kun je nieuwe leads maken en elk chat-transcript doorsturen naar een klantencontactkaart voor toekomstig gebruik.

Spraak en sms

Wanneer het tijd is om te prospecteren, belt de geïntegreerde autodialer mensen die op je lijst staan. Wanneer het gesprek is voltooid, wordt automatisch het volgende nummer gebeld, waardoor verkopers actief en productief blijven. Alle oproepen worden gelogd, opgenomen en opgeslagen in een lead of contact. Stuur een sms-bericht vanuit een lead of contactpersoonkaart en laat dat toevoegen aan uw communicatiefeed, die ook uit e-mails en telefoongesprekken bestaat. En het mooie is dat alles zich op één plaats bevindt.

Outreach automatiseren

Creëer e-mailreeksen op maat om je outreach te automatiseren en tegelijk toch persoonlijke berichten te verzenden, zodat verkopers gemakkelijk gekwalificeerde prospects kunnen vinden en bij je bedrijf kunnen betrekken. Met volledige tracking en rapporten kan je team zijn inspanningen op het gebied van betrokkenheid analyseren en verbeteren.

Nauwkeurige salesrapporten

Laat je team aansturen door gegevens

Screenshot van product: Sales Suite

Aanpasbare dashboards

Dankzij kant-en-klare rapporten en aanpasbare dashboards kun je zien hoe e-mails en telefoongesprekken concrete sales worden. De rapporten kunnen worden aangepast om je te laten zien welke belangrijke metrics je nodig hebt om het dagelijkse succes van je salesteam te meten.

Activiteitenrapport

Elke verkoper heeft zijn eigen salesaanpak, dus het is belangrijk om te weten hoe de verkoper met prospects en klanten omgaat. Sell produceert uitvoerige activiteitenrapporten die het volume van de gesprekken, sms'jes en e-mails laten zien die worden verzonden om je te helpen bij het traceren van de activiteiten van je verkopers.

Smart-lijst voor je communicatie

Verlies nooit het contact met een prospect of klant. Sell wordt geïntegreerd in al je communicatiekanalen, dus het is gemakkelijk om slimme lijsten op te stellen om bij te houden wie je het laatst hebt gesproken of als je op antwoord wacht.

Prospecting en verrijking

Personaliseer je pipeline

Screenshot van product: Sales Suite

Prospectinglijst maken

Maak gebruik van een database met 20 miljoen bedrijven en 395 miljoen prospectgegevens in Reach. Selecteer het type bedrijven dat je wilt najagen, en wij doen het moeilijke deel door je gedetailleerde leads te leveren om je ROI te verhogen.

Gemakkelijk importeren

Wanneer je nieuwe prospectlijsten genereert met Reach, heb je geen last meer van de complicaties die kunnen optreden bij het importeren van spreadsheets in je database. Leadvelden worden onmiddellijk toegewezen aan je Sell-account, zodat je nieuwe leads kunt toevoegen door eenvoudigweg op Importeren te klikken.

Verrijking

Het is een uitdaging om de juiste zakelijke beslissing te nemen bij een onvolledig beeld van je klant. Met Reach-verrijking ontsluit je rijke lead- en contactgegevens, zodat je over nauwkeurige pipelinegegevens beschikt en je klanten kunt segmenteren op basis van industrie, rol, locatie en meer.

Foto: diverse vormen
"We zijn erg enthousiast over alle mogelijkheden en het gemak van Zendesk. Toen we ontdekten dat er een salestool was, waren we meteen verkocht en sindsdien hebben niet meer achterom gekeken."

Diana Ganz

Mede-oprichter van The Groomsman Suit