Start
Guide
Kenmerken
Knowledge Capture-app

Knowledge Capture-app

Meer kennis, betere resultaten

Uw agenten weten het beste hoe zij een klant kunnen helpen. Die informatie is waardevol, maar gaat vaak verloren als deze niet direct wordt vastgelegd zodra die informatie wordt verkregen. Met de Knowledge Capture-app zet de agent ter plekke zijn kennis om in praktische inhoud voor artikelen in uw kennisbank, waardoor het heel gemakkelijk is om artikelen met een hoge kwaliteit te maken en bij te werken.

Zoek niet verder

Met de Knowledge Capture-app kunnen agenten tickets sneller oplossen omdat zij relevante inhoud uit het helpcenter binnen handbereik hebben. Door automatisch naar artikelen te zoeken en deze voor te stellen op basis van het merk en de taal van het ticket, beveelt de Knowledge Capture-app artikelen aan die afkomstig zijn van kunstmatige intelligentie waar agenten met slechts één klik in ticketreacties naar kunnen linken.

Knowledge Capture-app

Houd uw kennis up-to-date

Terwijl klanten worden geholpen, komen agenten waarschijnlijk ook artikelen tegen die niet (meer) kloppen of verouderd zijn. Wanneer zij een artikel zien dat verbeterd moet worden, kunnen zijn die artikelen meteen markeren en hun feedback toevoegen, zodat uw kennisbank steeds zo relevant mogelijk is.

Herken hiaten en vul uw kennis aan

Als agenten niet kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn, kunnen zij direct een nieuw artikel maken en dit delen. Hiervoor gebruiken ze kant-en-klare sjablonen. Door kennis gaandeweg vast te leggen, vullen agenten uw kennisbank met artikelen voortdurend aan met antwoorden op problemen van klanten.

Meten en verbeteren

Admins kunnen het Knowledge Capture-dashboard raadplegen en analyseren aan de hand van welke artikelen agenten de meeste tickets oplossen. U kunt er nog dieper induiken en met de gewonnen inzichten uw kennisbank in de loop van de tijd verder verfijnen.

"Tot voor kort moesten agenten zelf artikelen raadplegen om te bepalen of er een tussen zat dat ze konden gebruiken of dat ze een nieuw artikel moesten schrijven. Nu wij de Zendesk Knowledge Capture-app hebben geïnstalleerd, hebben wij onze productiviteit kunnen verhogen en de kwaliteit van artikelen kunnen verbeteren door een proces te automatiseren dat eerst handmatig en inefficiënt was."

David Vauthrin

Mede-oprichter en CMO van FINALCAD

Meer informatiebronnen

 • Binnen enkele seconden aan de slag

  Ontdek hoe eenvoudig het voor agenten is om met de Knowledge Capture-app klanten te helpen.

  Meer informatie
 • Zendesk over Zendesk

  Zie hoe Zendesk zijn eigen Knowledge Capture-app gebruikt en leer van onze aanbevolen werkwijzen.

  Meer informatie
 • De workflow voor het vastleggen van kennis

  Volg deze stappen om het proces van het vastleggen van kennis door uw team op gang te helpen.

  Meer informatie
 • Zet uw kennis in

  Begrijp welke voordelen het voor uw team heeft om een proces op te zetten om kennis vast te leggen.

  Meer informatie

Meer informatie over de functies van Guide