Start
Guide
Kenmerken
Kennisbanksoftware

Kennisbanksoftware

Get ready to create, organize, and share knowledge base articles and content easily with customer support agents, select customers, or the public—and measure what performs best.

Veelgestelde vragen, snel beantwoord

Zendesk Guide is kennisbeheersoftware die gemakkelijk is aan te passen en gebruiksvriendelijk is. Zendesk Guide kan worden gebruikt als een interne kennisbank, een IT-kennisbank, een kennisbank voor alleen uw klantenservicemedewerkers of als tool met veelgestelde vragen die de klant kan raadplegen. En omdat de software altijd beschikbaar is, kunnen klanten en agenten deze selfserviceportal raadplegen om de juiste informatie te vinden, wanneer ze die ook nodig hebben.

Relevante info, keurig netjes beschikbaar

Stel een kennisbank samen op het web zonder u al te veel zorgen te maken over de details. Concepten worden tijdens uw werk opgeslagen, en dankzij de opmaakmogelijkheden zijn artikelen gemakkelijk te lezen. Als u een interne kennisbank maakt, kan toegang tot inhoud snel worden beperkt tot bepaalde groepen.

Klantvoorbeeld van kennisbanksoftware

Weet hoe uw kennisbank verandert

Zie hoe de inhoud van je kennisbank in de loop van de tijd verandert. Bekijk een lijst met gebeurtenissen zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste wijzigingen en de integriteit van uw inhoud behoudt.

Spreek de taal van de klant

Zendesk maakt kennisbeheersoftware die gebruiksvriendelijk en voor iedereen toegankelijk is. En met de vrijheid om je artikelen in meer dan 40 verschillende talen te vertalen, zorg je voor een gelokaliseerde ervaring op maat voor elke klant.

Meet en verbeter je klantenservice

Met ingebouwde rapporten weet je waar je klanten naar zoeken en of ze de juiste antwoorden op hun vragen vinden. De kennisbanksoftware van Zendesk biedt inzichten en brengt lacunes aan het licht in je content en helpt je bij het identificeren van onderwerpen waarover nieuwe kennisbankartikelen kunnen worden geschreven.

“Onze investering in een kennisbank betekende dat we het aantal supportaanvragen dat bij ons binnenkwam drastisch zagen afnemen. Partners kregen wat ik de allerbeste service noem, namelijk dat ze nooit meer een ticket hoeven te maken.

Mike Cartwright

Chief of Partner Solutions bij Expedia® Affiliate Network

Meer informatiebronnen

 • BOUW EEN COMMUNITY OP

  Encourage conversations between customers and strengthen their connection with your brand with knowledge base software.

  Meer informatie >
 • KLANTENPORTAL

  Provide a dedicated self-service portal for customers to log in and manage their support requests.

  Meer informatie >
 • AAN DE SLAG

  Volg deze stappen om aan de slag te gaan met een kennisbank.

  Meer informatie >
 • WAT KLANTEN WILLEN

  91% van de klanten zou een kennisbank gebruiken als die in hun behoeften voorziet.

  Meer informatie >

Klaar voor een nieuwe wending? Test de software gratis tijdens een proefperiode.