CRM-salesoplossing

Verkoop met gemak

Voordat prospects klanten worden, hebben zij met verkopers te maken. Onze CRM-salesoplossing biedt krachtige tools waarmee verkopers contact kunnen maken en zich kunnen concentreren op wat zij het beste kunnen: deals sluiten.

Werk in volledige harmonie

Verkopers

Maak een goede indruk

Geef je verkopers de juiste middelen in handen om relaties met klanten op te bouwen en hun quota te halen. Volgen, loggen en prospecting, het kan allemaal vanaf elke locatie. Investeer niet in gebruiksonvriendelijke software, maar in een oplossing waarmee verkopers meer tijd kunnen besteden aan leads, kansen en klantencontact.

Managers

Blijf op de hoogte

Krijg een volledig beeld van hoe je salesteam presteert. Vertrouw op aanpasbare dashboards en rapporten om antwoord te vinden op vragen die je hebt of om het succes van je verkopers te volgen. Krijg inzicht in wat er in de pipeline zit zonder dat dat extra administratieve kosten met zich meebrengt.

Jouw bedrijf

Overbrug de kloof

Je verkopers zijn niet het enige team dat contact met klanten heeft, je klantenservicemedewerkers hebben dat ook. Maak het je teams gemakkelijker om samen te werken en de beste klantervaring te creëren. Laat agenten leads vanuit een supportticket doorgeven aan verkopers, en geef agenten inzicht in relevante salescontext, zodat iedereen van de juiste informatie op de hoogte is en je bedrijf nóg succesvoller is.

Beschik over de juiste tools voor de taak

Logo: Zendesk Sell

Sell

CRM-software voor sales

Zendesk Sell verbetert de productiviteit, processen en zichtbaarheid van je pipeline voor je salesteam. Sell is geïntegreerd in Zendesk Support, waardoor zowel je verkopers als je agenten over de volledige context van de customer journey beschikken.

Logo: Zendesk Support

Support

Geïntegreerde klantenservice

Zendesk Support is een eenvoudig systeem om supporttickets van klanten te volgen, een prioriteit toe te wijzen en op te lossen. In Support worden al je interacties op één plaats uitgevoerd, zodat communicatie naadloos en efficiënt verloopt – en dat betekent productievere agenten, meer leads voor verkopers en tevreden klanten.

"Ik vind informatie van mijn verkopers in Zendesk Sell en informatie van mijn supportagenten in Zendesk Support. Deze twee oplossingen vormen het hart van alles wat wij hier doen. Nu hebben beide teams een holistisch beeld van de klant in de oplossing waarmee zij het meeste werken."

Jacob Gibbs

Director of IT & QA Support Services bij Mortgage Coach

Zie hoe Fossil met Zendesk omnichannel support naar 14 merken heeft uitgerold

Lees hun verhaal

Wat klanten zeggen

We hebben klanten gevraagd om hun ervaring te delen over onze CRM-salesoplossing — Zendesk Sell. Ontdek hoe Sell bedrijven en hun salesteams blijft transformeren.

70% gaat binnen een week live

20% toename in salesproductiviteit

15% algehele toename van de groei

91% is minder tijd kwijt aan
e-mails

91% is minder tijd kwijt aan het maken van lijsten en rapporten

84% toename van nauwkeurige rapporten

Bron: deze gegevens zijn van TechValidate en komen rechtstreeks van meer dan 600 geverifieerde klanten van Zendesk Sell. Hier vind je meer informatie.