Maak ruimte voor deal closers

Een moderne salesoplossing voor lonende gesprekken

Sales Suite maakt een einde aan de problemen van traditionele salessoftware, zodat teams hun tijd kunnen besteden aan wat echt belangrijk is: betekenisvolle relaties opbouwen en sneller deals sluiten.

Logo van Relater 2020

Je bent van harte uitgenodigd

Ons wereldwijde online event, Relater, is nu on-demand. Alleen beschikbaar in het Engels.

Wees productiever

Verspil geen tijd meer

Met Sales Suite kunnen verkopers met gepersonaliseerde sjablonen snel e-mails verzenden en direct e-mailgesprekken met daarin leads en contactpersonen vastleggen. En het mooiste is nog dat verkopers vanuit één enkele gebruikersinterface overal toegang toe hebben, en niet tussen tabbladen en systemen hoeven te wisselen.

Foto: iemand die een laptop vasthoudt
Screenshot van product: Sales Suite
Screenshot van product: Sales Suite

Vind nieuwe prospects

Laat prospects naar rechts vegen

De ideale match vind je nu probleemloos. Met Sales Suite kunnen verkopers gemakkelijk nieuwe leads vinden en organiseren. Verkopers kunnen doelgerichte lijsten met leads maken op basis van een database met 20 miljoen bedrijven en 395 miljoen contactpersonen. Zo breid je je connecties snel uit.

Ontdek meer leads

Zet chatgesprekken om in euro's

Voorbij zijn de dagen toen je op de traditionele manier leads vond. Verkopers kunnen nu nieuwe leads halen uit chatberichten op je website. Ze ontvangen het gehele gesprek, zodat ze altijd vanaf het begin van het gesprek op de hoogte zijn.

Foto: portret van iemand
Screenshot van product: Sales Suite
Foto: iemand die aan het typen is

Ga in een handomdraai aan de slag

Dit is de crux: in slechts enkele minuten ben je aan de slag. Sales Suite is gemaakt om snel te implementeren en op te schalen, zodat je verkopers meteen zaken kunnen doen.

Waar voor je geld

Het kost je geen vermogen om Sales Suite in gebruik te nemen. Maak het je team gemakkelijk en ga aan de slag vanaf slechts per licentie.

Logo: Sales Suite

"Wij zijn erg blij met de dashboards en smart lists die we kunnen maken. Het volledige systeem werkt heel soepel. Andere bedrijven zouden er ook van kunnen profiteren voor hun CRM en salesprocessen."

—Deanna Perkins

Solutions Advisor bij Boomer Consulting, Inc.

Foto: stoel