Maak ruimte voor deal closers

Een moderne salesoplossing voor lonende gesprekken

Sales Suite maakt een einde aan de problemen van traditionele salessoftware, zodat teams hun tijd kunnen besteden aan wat echt belangrijk is: betekenisvolle relaties opbouwen en sneller deals sluiten.

Wees productiever

Verspil geen tijd meer

Je verkopers hoeven hun tijd niet aan handmatige taken te besteden, maar kunnen hun outreach naar leads automatiseren om sneller meer gekwalificeerde prospects te vinden en bij je bedrijf te betrekken. Met Sales Suite worden alle e-mails, gesprekken, chats en andere contactmethoden direct op één centrale plaats in een logbestand vastgelegd, wat de productiviteit van verkopers verhoogt.

Foto: iemand die een laptop vasthoudt
Screenshot van product: Sales Suite
Screenshot van product: Sales Suite

Vind nieuwe prospects

Laat prospects naar rechts vegen

Voorbij zijn de dagen dat je maar lastig een ideale match vindt. Met een database met 20 miljoen bedrijven en 395 miljoen contactpersonen, kunnen verkopers doelgerichte lijsten met leads samenstellen en contactgegevens aanvullen, zodat ze met de juiste mensen contact opnemen. Sales Suite automatiseert zelfs e-mailreeksen op maat, zodat verkopers gemakkelijk met meer prospects contact kunnen opnemen dan voorheen.

Ontdek meer leads

Zet chatgesprekken om in euro's

Voorbij zijn de dagen dat je op de traditionele manier leads vond. Verkopers kunnen nu contact opnemen met prospects die je website bezoeken, en chatgesprekken en volledige transcripties gemakkelijk met één klik converteren in leads. En als extra bonus: als een prospect contact opneemt met je klantenservice, kunnen agenten die lead doorgeven aan een verkoper. Dat is pas echt teamwork.

Foto: iemand die een laptop vasthoudt
Screenshot van product: Sales Suite
Foto: iemand die aan het typen is

Ga in een handomdraai aan de slag

Dit is de crux: in slechts enkele minuten ben je aan de slag. Sales Suite is gemaakt om snel te implementeren en op te schalen, zodat je verkopers meteen zaken kunnen doen.

Waar voor je geld

Het kost je geen vermogen om Sales Suite in gebruik te nemen. Maak het je team gemakkelijk en ga aan de slag vanaf slechts per licentie.

"Wij zijn erg blij met de dashboards en smart lists die we kunnen maken. Het volledige systeem werkt heel soepel. Andere bedrijven zouden er ook van kunnen profiteren voor hun CRM en salesprocessen."

Deanna Perkins

Solutions Advisor bij Boomer Consulting, Inc.