Wat is er nieuw bij Zendesk: juni 2019 – Europa

On-demand beschikbaar

Over deze webinar

Verbeter uw bedrijf en schaal uw activiteiten op met de nieuwste functies van Zendesk in ons productportfolio: Support, Chat, Talk, Guide, Connect, Sell, Explore en Sunshine.

Bekijk een 60 minuten durende on-demand video-opname van de webinar ‘Wat is er nieuw’ voor een volledig overzicht van onze deskundigen over wat er nieuw is. Aan de hand van de releases die wij bespreken, leert u hoe u het volgende kunt doen:

● Eenvoudig complexe kennis beheren en uw teams de mogelijkheid geven het beheer van de levenscyclus van artikelen te optimaliseren met de volgende evolutie van Guide Enterprise
● De noodzaak verkleinen om meerdere samenwerkingstools te hanteren dankzij de geïntegreerde functie van Slack + Zijgesprekken
● Doelmatig en probleemloos werken met alle communicatiekanalen in de Zendesk-werkruimte voor agenten
● Volledige klantprofielen maken in Zendesk Sunshine met profielmetagegevens en een reeks nieuwe API-endpoints
● Andere spannende updates gebruiken van Zendesk Sell, Talk, Chat, Connect en meer om uw klantervaringen met Zendesk naar een hoger niveau te tillen

Vul het onderstaande formulier in om de volledige webinar te bekijken:

Please enter your first name
Please enter your last name
Please enter a valid email address
Please enter a valid phone number
Please enter your company name
Please select number of employees
Please select your country
Please also send me occasional emails about Zendesk products and services. (You can unsubscribe at any time.)
Please select an option

Hartelijk dank voor uw registratie! Kijk in uw e-mail of u een bericht hebt ontvangen met daarin uw unieke registratiebevestiging.

Sorry, something went wrong!

Please reload the page and try again, or you can email us directly at support@zendesk.com.

We are sending your request...please wait.

Sprekers

Luke Behnke

Luke Behnke is Vice President, Product bij Zendesk en manager van de teams die aan Zendesk-platformproducten werken. Zijn teams spelen een belangrijke rol in de transitie van Zendesk naar een bedrijfsgericht, omnichannel klantrelatieplatform.

David Williams

David Williams is Vice President en General Manager voor Zendesk Support. Hij leidt een team dat zich ermee bezighoudt om van ons flagship-product het beste multi-channel klantenservice-supportproduct in de industrie te maken.

Teresa Haun

Teresa Haun is Principal Product Marketing Manager voor Zendesk Guide. Haar team houdt zich bezig met bedrijven en de kennis die binnen die bedrijven aanwezig is om klanten betere selfservice te bieden en agenten meer slagkracht te geven.

Ryan Nichols

Ryan Nichols is VP van Product and Marketing voor Zendesk Sell, en helpt sales- en serviceteams samen te werken, zodat zij een betere klantervaring kunnen leveren.

Hartelijk dank voor uw registratie! Kijk in uw e-mail of u een bericht hebt ontvangen met daarin uw unieke registratiebevestiging.