De 10 belangrijkste strategische technologietrends van 2019 volgens Gartner

Door digitale tweelingen in te zetten kunt u zich beter voorbereiden op komende uitdagingen en nieuwe omgevingen, en tegelijk een oog gericht houden op hoe uw bedrijf gegevens analyseert en gebruikmaakt van kunstmatige intelligentie.

Gartner definieert digitale tweelingen als "digitale representaties van mensen, processen en dingen”, wat inhoudt dat de link tussen digitale tweelingen en de echte wereld de potentie heeft voor realtime controle en beheer, waardoor organisaties 'wat als'-situaties beter kunnen volgen en beoordelen.

Gebruik digitale tweelingen om de voortgang en het succes te volgen van verschillende bedrijfsmodellen, en zet vervolgens nog een stap verder door gegevens te verzamelen van meerdere digitale tweelingen om een volledig beeld te krijgen van hoe uw processen en plannen vorm krijgen. Met digitale tweelingen kunt u beter het succes en de problemen in uw bedrijf begrijpen, en weet u beter hoe u moet reageren op de veranderingen om activiteiten te verbeteren.

Gartner, Top 10 Strategic Technology Trends for 2019: Digital Twins, David Cearley, Brian Burke, Alfonso Velosa, Marc Kerremans, 13 maart 2019

Vul het onderstaande formulier in om het rapport te lezen

Geef uw voornaam op
Geef uw achternaam op
Geef een geldig e-mailadres op
Geef een geldig mobiel nummer op
Selecteer uw functieniveau
Selecteer uw afdeling

Bijna klaar. Vertel ons over uw bedrijf.

Geef uw bedrijfsnaam op
Selecteer aantal medewerkers
Stuur mij ook af en toe e-mails over producten en services van Zendesk. (U kunt zich op elk moment uitschrijven.)
Selecteer een optie

Bedankt. Veel leesplezier.

Bedankt! Hier is uw gratis rapport.

Er is iets fout gegaan.

Uw aanvraag wordt verzonden. Een ogenblik geduld.