Ervaring van werknemers: hoe verwachtingen van de consument de werkplek vormgeven

De ruime aanwezigheid van apps en service bij talloze kanalen (telefoon en e-mail, maar ook chat en platforms zoals Twitter) heeft bij consumenten de verwachting gewekt dat service altijd naadloos en omnichannel is. Dit kritische concept begint een bredere relevantie te krijgen in de verschillende aspecten van het dagelijks leven van de consument, ook daar waar de meeste mensen het grootste deel van hun tijd doorbrengen: op de werkplek.

De verwachtingen van werknemers veranderen mee met de stijgende verwachtingen van de klant. Uw werknemers zijn immers ook consumenten en zij verwachten dezelfde soort service op hun werk als ze vragen hebben over hun secundaire arbeidsvoorwaarden, de salarisadministratie, een laptop die het niet goed doet en over de processen tijdens hun inwerkperiode, kortom dezelfde service die ze gewend zijn van bedrijven waarvan ze klant zijn.

Bedrijven merken de impact van de ervaring van werknemers op de prestaties van het bedrijf. In een onderzoek onder bedrijven die staan op de lijst met de 'beste plekken om te werken', is vastgesteld dat de bedrijven op de jaarlijkse lijst van Fortune tussen 2009 en 2014 de S&P 500 met 84 procent overtroffen. Deze trend dwingt afdelingen, waaronder IT en HR, verder om manieren te vinden waarop zij hun helpdeskstrategie kunnen optimaliseren om aan de verwachtingen van hun werknemers te voldoen.

In dit whitepaper gaan we in op de belangrijkste obstakels en drijfveren van de ervaring van werknemers, en de belangrijkste manieren waarop Zendesk kan helpen om de betrokkenheid van werknemers te verbeteren, de efficiëntie te verhogen en de prestaties van teams te optimaliseren. Ontdek hoe Zendesk u kan helpen bij het leveren van consumentenervaringen binnen uw bedrijf.

Vul het onderstaande formulier in om het rapport te lezen

Geef uw voornaam op
Geef uw achternaam op
Geef een geldig e-mailadres op
Geef een geldig mobiel nummer op
Selecteer uw functieniveau
Selecteer uw afdeling

Bijna klaar. Vertel ons over uw bedrijf.

Geef uw bedrijfsnaam op
Selecteer aantal medewerkers
Stuur mij ook af en toe e-mails over producten en services van Zendesk. (U kunt zich op elk moment uitschrijven.)
Selecteer een optie

Bedankt. Veel leesplezier.

Er is iets fout gegaan.

Uw aanvraag wordt verzonden. Een ogenblik geduld.