CX TRENDS 2024 DEEP DIVE

Een praktische blik op technologieën die inspelen op de CX Trends 2024

Beschikbaar on-demand

De sleutel tot overleving en groei in een AI-gedreven klantbeleving

Zendesk begrijpt het cruciale belang van intelligente CX voor bedrijven. Ontdek waarom de leiders op het gebied van klantbeleving geloven dat organisaties die geen gebruik maken van opkomende AI-technologieën moeite zullen hebben om te overleven. In een wereld waarin de verwachtingen van klanten voortdurend evolueren, speelt AI een sleutelrol bij het verbeteren van de klantenservice en het voldoen aan de eisen van moderne consumenten.


De impact van intelligente CX reikt verder dan alleen klanttevredenheid; het heeft directe invloed op het concurrentievermogen en de veerkracht van een bedrijf. Bedrijven die vooroplopen in het adopteren van opkomende AI-technologieën hebben de mogelijkheid om zich aan te passen aan veranderende marktomstandigheden en klantverwachtingen, waardoor ze een duurzaam concurrentievoordeel behouden.


De statistiek dat 68% van de CX-leiders gelooft dat het negeren van opkomende AI-technologieën een risico vormt voor het voortbestaan van een organisatie, benadrukt de urgentie voor bedrijven om proactief in te spelen op deze technologische verschuiving. Zendesk staat klaar om organisaties te ondersteunen bij het omarmen van deze innovaties, zodat ze niet alleen kunnen overleven, maar ook kunnen gedijen in een steeds veranderende zakelijke omgeving.

Spreker

Pim Zwaan

Senior Solution Consultant, Zendesk

CX TRENDS 2024

70

%

van de consumenten vindt dat AI een modern onderdeel van de klantenservice geworden is

Krijg meer inzichten in ons rapport 2024 CX Trends

Dit webinar wil je niet missen

Leer meer over AI-gedreven klantenservice