Zendesk Luminaries-programma

Schijn je licht over de ervaring van je klanten

Het Zendesk Luminaries-programma is bedoeld voor betrokken leiders op het gebied van klantervaring. We brengen je in contact met ons netwerk, geven je verhalen een platform, en samen schijnen wij ons licht over onze sector.

Luminaries customer

"Dankzij de verbonden community van Zendesk Luminaries kunnen wij ideeën, plannen en resultaten vergelijken en delen met denkers en doeners waar wij wat aan hebben. Deze community slaat een brug naar waardevolle informatie waarmee wij onze bedrijfsdoelstellingen beter kunnen realiseren."

Brent Pliskow Director Product Support bij Box

De slimste community

Bij Zendesk willen we het beste van het beste. Simme mensen ontmoeten andere slimme mensen, mensen die zich inzetten om klantenservice van een verborgen held tot het hart van hun bedrijf te maken. Als Luminary kun je je verhalen delen (goede, slechte en alles ertussen in), je expertise laten zien en netwerken met andere Luminary's van over de hele wereld.

Laat maar zien

Verlicht je omgeving

Het Luminaries-programma stelt groots werk in het middelpunt. We nodigen je uit om kennis over Zendesk, best practices van de klantervaring en geleerde lessen te delen met anderen. Jouw verhaal helpt onze sector vooruit - en je leert van anderen die hetzelfde doen.

Luminaries customer speaking on stage at Zendesk Showcase
Luminaries customer Luminaries customer

Schijn je licht over je netwerk

Wij introduceren je

Goede connecties gaan de wereld rond. Onze Luminaries-community stelt je in de gelegenheid andere leiders in je sector te ontmoeten. Zo kun je anderen advies geven, ideeën opdoen en zelfs een paar nieuwe deuren openen die voor anderen gesloten blijven. Sluit je aan bij onze gebruikersgroepen, meet-ups of een lokaal netwerkevenement bij jou in de buurt.

Rechtstreeks toegang tot Zendesk

Tot je dienst

Vind het wiel niet opnieuw uit. Zendesk is er om je te helpen het beste bedrijf te zijn dat je kunt zijn. Wij brengen je in contact met groepen die over deskundige inzichten beschikken en geven je toegang tot onze bètaprogramma's en focusgroepen. Je zult merken dat het samen gemakkelijker is om nóg beter te worden.

Zendesk Luminaries support session
"Dankzij Zendesk Luminaries kunnen we andere, vergelijkbare klanten ontmoeten, met ze praten, leren hoe ze dingen anders doen en best practices leren die anderen volgen. Dat nemen wij allemaal mee en dan voeren we de veranderingen door die voor ons handig zijn."

Chris Wilson

Director, Customer Experience bij WPEngine