Zet uw kennis in

Een slimme kennisbank voor een betere zelfservice en productievere agenten.
Image: Zendesk Guide Product Logo

Een krachtig koppel

Zendesk Support werkt samen met Guide om je kennisbank slimmer te maken. Wanneer klanten gebruikmaken van zelfservice, volgt Guide die activiteit en wordt informatie daarover in de vorm van contextuele inzichten naar Support gestuurd zodat agenten de activiteit van de klant kunnen analyseren en tickets sneller kunnen oplossen. Deze informatie gaat ook naar Guide, die de informatie die aan agenten en klanten wordt aangeboden steeds verder verbetert en verfijnt.

Bereik de top met deze selfservicegids Stap voor stap ontdek je hoe je de meest succesvolle programma's voor je kennisbank maakt
Image: Zendesk Guide Product Logo

“We zijn erg blij met het helpcenter in Zendesk Guide omdat het zo gebruiksvriendelijk is. We krijgen enkele hele goede analytics over welke artikelen het meeste worden geraadpleegd. Op die manier kunnen wij gemakkelijk aanpassingen doorvoeren en zien welke artikelen echt nuttig zijn voor onze gebruikers.”

— Gerald Hastie
Director, Global Customer Experience bij Evernote

U beschikt over wat nodig is

Met Guide is het opbouwen van een goed gevulde kennisbank heel gemakkelijk. Met de Knowledge Capture-app kunnen agenten van elke interactie met een klant nieuwe content maken, oude content met een vlag markeren, zodat deze kan worden verbeterd en gebruikmaken van artikelaanbevelingen op basis van kunstmatige intelligentie om deze in tickets op te nemen. Contentmanagers kunnen content identificeren die moet worden bijgewerkt. Ze kunnen erop vertrouwen dat hun hele team bijdraagt aan het leveren van content, van workflows voor het goedkeuren en publiceren van content tot het controleren van nieuwe artikelen en verbeteren van verouderde artikelen, zodat de beste content wordt aangeboden aan zowel klanten als agenten.

"Wij hebben ons helpcenter prioriteit gegeven. Het is erg belangrijk dat klanten zelf het juiste antwoord kunnen vinden. Wij hebben veel geïnvesteerd in een robuust helpcenter en wij werken de content voortdurend bij."

– Andrew Jensen
Director, Payment Solutions bij Lending Club

“Dankzij de Mobile SDK kunnen wij vragen van klanten nu beantwoorden via ons Helpcenter. Ook hebben wij meer contextinformatie over gebruikers die om 1:1-support vragen. Wij besparen nu echt heel veel tijd.”

– Josh Greenwald
Community Support Lead bij SwiftKey

Bedankt bot!

De gids Answer Bot reikt agenten de helpende hand, vermindert hun werkdruk en geeft ze meer tijd om zich op problemen te richten waarvoor menselijke assistentie is vereist. Met behulp van kunstmatige intelligentie lost Answer Bot automatisch tickets op die agenten doorgaans weinig werk kosten maar die wel veelvuldig voorkomen. Answer Bot doet dit door klanten relevante artikelen aan te bieden terwijl zij op een agent wachten. En Answer Bot wordt steeds slimmer. Hij leert van iedere klantinteractie en traint zichzelf om na ieder opgelost ticket relevantere en meer aangepaste inhoud aan te bieden.

Onze toewijding aan privacy

Bij Zendesk streven we er voortdurend naar te voldoen aan de hoogste eisen van informatieveiligheid, privacy van gegevens en transparantie.


We hebben de vereisten van de AVG nauwkeurig bestudeerd en er hard aan gewerkt de functionaliteit te ontwikkelen die onze klanten helpt te voldoen aan de richtlijnen ervan. We beschikken over de middelen u te leren over hoe u gebruik kunt maken van deze functie om zodoende te voldoen aan de richtlijnen van de AVG.

Neem deel aan onze live productdemo

Wij lopen met je door de reeks producten en beantwoorden alle vragen die je over Zendesk hebt.

Een demo plannen