Zet uw kennis in

Een slimme kennisbank voor een betere zelfservice en productievere agenten.
Image: Zendesk Guide Product Logo

Een krachtig koppel

Zendesk Support werkt samen met Guide om uw kennisbank slimmer te maken. Wanneer klanten gebruikmaken van zelfservice, volgt Guide die activiteit en wordt informatie daarover in de vorm van contextuele inzichten in Pathfinder naar Support gestuurd, zodat agenten de activiteit van de klant kunnen analyseren en tickets sneller kunnen oplossen. Deze informatie gaat ook naar Guide, die de informatie die aan agenten en klanten wordt aangeboden steeds verder verbetert en verfijnt.

Gids over de beste selfservice-ervaring in zijn klasse Ontdek de belangrijkste stappen die nodig zijn om de meest succesvolle kennisbeheerprogramma's te maken
Image: Zendesk Guide Product Logo

U beschikt over wat nodig is

Met Guide is het opbouwen van een goed gevulde kennisbank heel gemakkelijk. Met de Knowledge Capture-app kunnen agenten elke interactie met de klant omzetten in nieuwe inhoud, bestaande inhoud markeren om te verbeteren en zelfs zoeken naar artikelen waarnaar ze in tickets kunnen verwijzen. Contentmanagers kunnen hun hele team laten bijdragen aan inhoud, van het opstellen van goedkeurings- en publicatieworkflows tot het keuren van nieuwe artikelen en het verbeteren van bestaande artikelen. Zo draagt iedereen eraan bij dat de beste inhoud wordt aangeboden aan zowel klanten als agenten.

"Onze investering in een kennisbank betekende dat wij het aantal supportaanvragen dat bij ons binnenkwam, drastisch zagen afnemen. Partners krijgen wat ik de allerbeste service noem, namelijk dat ze nooit meer een ticket hoeven te maken."

– Mike Cartwright
Chief of Partner Solutions bij Expedia® Affiliate Network (EAN)

“Dankzij de Mobile SDK kunnen wij vragen van klanten nu beantwoorden via ons Helpcenter. Ook hebben wij meer contextinformatie over gebruikers die om 1:1-support vragen. Wij besparen nu echt heel veel tijd.”

– Josh Greenwald
Community Support Lead bij SwiftKey

Bedankt bot!

De gids Answer Bot reikt agenten de helpende hand, vermindert hun werkdruk en geeft ze meer tijd om zich op problemen te richten waarvoor menselijke assistentie is vereist. Met behulp van kunstmatige intelligentie lost Answer Bot automatisch tickets op die agenten doorgaans weinig werk kosten maar die wel veelvuldig voorkomen. Answer Bot doet dit door klanten relevante artikelen aan te bieden terwijl zij op een agent wachten. En Answer Bot wordt steeds slimmer. Hij leert van iedere klantinteractie en traint zichzelf om na ieder opgelost ticket relevantere en meer aangepaste inhoud aan te bieden.

Onze toewijding aan privacy

Bij Zendesk streven we er voortdurend naar te voldoen aan de hoogste eisen van informatieveiligheid, privacy van gegevens en transparantie.


We hebben de vereisten van de AVG nauwkeurig bestudeerd en er hard aan gewerkt de functionaliteit te ontwikkelen die onze klanten helpt te voldoen aan de richtlijnen ervan. We beschikken over de middelen u te leren over hoe u gebruik kunt maken van deze functie om zodoende te voldoen aan de richtlijnen van de AVG.

Neem deel aan onze live productdemo

Wij lopen met u door de reeks producten en beantwoorden alle vragen die over Zendesk heeft.

Een demo plannen