Houd contact

Zendesk Message is een nieuw messagingproduct waarmee bedrijven contact kunnen onderhouden met klanten via de favoriete messaging-apps van de klant, zoals Facebook, LINE en de bètaversie van Apple Business Chat. De dienst is beschikbaar via Zendesk Chat.
Message + Chat proberen

Ik gebruik Chat al. Aanmelden

 
Het bericht is het medium

Berichten uitwisselen heeft zich tot iets nieuws ontwikkelt

Doe mee met de evolutie

Bereik uw klanten, al uw klanten

Messaging is het populairste digitale communicatiekanaal en geeft bedrijven de mogelijkheid een nieuwe generatie klanten te bereiken. Het is een supportkanaal dat “altijd aan staat,” en zich tot een primaire stimulans voor klanttevredenheid ontwikkelt. Met Zendesk Message kunt u support via populaire berichten-apps opschalen. Het is de volgende stap in de evolutie van klantensupport.

GA HET GESPREK AAN

We geven robots een menselijke touch

Robots zijn geweldige hulpmiddelen om reacties te automatiseren en zo meer klanten te bereiken. Met Zendesk Message kunnen bedrijven menselijke agenten combineren met robots om de efficiëntie te verhogen en een menselijke touch toe te voegen. Meer informatie over chatbots

“Robots op Messenger zijn een goed voorbeeld van hoe commercie via gesprekken zich momenteel ontwikkelt, en Spring gaat enthousiast met Zendesk aan de slag om gebruikers een winkelervaring te bieden die een geautomatiseerde persoonlijke winkelassistent naadloos met hoogwaardige assistentenklantenservice integreert.”

- Alan Tisch, CEO, Spring Inc
Personaliseer uw relaties

Bedrijven op Messenger van Facebook

Stap 1
Maak via Facebook Messenger contact met klanten

Klanten kunnen er door middel van opt-in na een aankoop voor kiezen updates via Facebook Messenger te ontvangen

Stap 2
Stuur klanten gedetailleerde berichten met beeld en geluid

Bedrijven gaan een gesprek aan door berichten op maat te verzenden over orderbevestigingen, verzendgegevens en meer

Stap 3
De relatie ontwikkelt zich verder

Klanten kunnen nu in real-time via Facebook Messenger met een bedrijf chatten en hun ordergeschiedenis op één plaats bijhouden

Opschaalbare evolutie

Werk aan relaties

Geef klanten wat ze willen. Bied steeds live support aan in hun favoriete berichten-apps.

Vergroot de efficiency

Snelle reacties staan gelijk aan tevreden klanten. Geef prioriteit aan klanten die online zijn, zodat real-time gesprekken mogelijk zijn. Maak overdrachten tussen agenten gemakkelijker met een volledig overzicht van alles wat is besproken.

Werk als een team

Teams die tevreden zijn, leveren betere klantenservice. Laat agenten zelf gesprekken toewijzen, eigenaar zijn van hun gesprekken en gesprekken tot een goed einde brengen. Dat is ook goed voor de workflow.


Meet succes

Betere inzichten helpen u om verbanden te leggen. Gebruik analyses voor het bijhouden van de prestaties van agenten aan de hand van meetgegevens over onder meer de klanttevredenheid, reactietijd en oplossingstijd om uw supportstrategie te optimaliseren.